Go-tu-jemy: Domowy burger wołowy (11)
magazyn kulinarny Polska 2022
Reżyseria: | Jacek Cichowski |
---|---|
W skrócie: | W programie udowodnimy, że uznawane za szkodliwy fast food jedzenie, też może być bardzo pożywną przekąską. Przyrządzimy hamburgera z bułką wypełnioną pełnowartościowymi składnikami. |
Oglądaj w telewizji
Data | Godzina | Stacja |
niedziela, 16 marca za 6 dni |
10:00 | TVP ABC |
Opis
Prowadząca Agata Gwiazdowska zaprasza młodych widzów do wspólnego gotowania. Udowodni ona, że nawet z trzech składników da się przygotować fantastyczne danie.
W programie udowodnimy, że uznawane za szkodliwy fast food jedzenie, też może być pożywną przekąską. Przyrządzimy hamburgera z bułką wypełnioną pełnowartościowymi składnikami, a do tego pokażemy, jak zrobić ketchup w domu.
Twórcy (pokaż wszystkich)
-
Agata Gwiazdowska gospodarz
-
Jacek Cichowski reżyseria
Zobacz także
- Go-tu-jemy: Ślimaki z ciasta francuskiego z serem i szynką (22) - magazyn kulinarny - sobota, 15 marca 13:00
- Go-tu-jemy: Domowy kebab z warzywami (23) - magazyn kulinarny - sobota, 15 marca 13:05
- Go-tu-jemy: Quesadilla - magazyn kulinarny - niedziela, 16 marca 10:05
- Go-tu-jemy: Zdrowe batoniki z otrębami i orzechami (24) - magazyn kulinarny - sobota, 22 marca 13:00
- Go-tu-jemy: Zawijane hot-dogi z sezamem (25) - magazyn kulinarny - sobota, 22 marca 13:05