Fabryki smaku: Baza dla bezy (21)
(Food Factory 2: Put The Kettle On)
serial dokumentalny Kanada 2013
W skrócie: | Widzowie poznają kolejne etapy produkcji batona owsianego i chlebowego placka. Na zakończenie zaś dowiedzą się, co dzieje się z plastrami ziemniaków, zanim trafią one do paczek jako karbowane chipsy. |
---|
Oglądaj w telewizji
Data | Godzina | Stacja |
nie znaleziono żadnej emisji |
Opis
Program ujawnia kulisy powstawania produktów spożywczych. Za każdą paczką chipsów, puszką piwa, tabliczką czekolady i kromką chleba kryje się linia produkcyjna. To właśnie dzięki niej, wszystkie smakołyki trafiają do mas.
W tym odcinku
Tym razem widzowie poznają kolejne etapy produkcji batona owsianego i chlebowego placka. Na zakończenie zaś dowiedzą się, co dzieje się z plastrami ziemniaków, zanim trafią one do paczek jako karbowane chipsy.
Zobacz także
- Fabryki smaku: Puszka pełna orzeźwienia (23) - serial dokumentalny - dziś, 15 stycznia 12:00
- Fabryki smaku: Powrót do dawnych lat (24) - serial dokumentalny - dziś, 15 stycznia 12:30
- Fabryki smaku: Śniadanie to podstawa (25) - serial dokumentalny - czwartek, 16 stycznia 11:00
- Fabryki smaku: Królowa makaronów (26) - serial dokumentalny - czwartek, 16 stycznia 11:30
- Fabryki smaku: Zapach kawy (1) - serial dokumentalny - sobota, 18 stycznia 6:00
- Fabryki smaku: Słodkości dla potomności (2) - serial dokumentalny - sobota, 18 stycznia 6:30
- Fabryki smaku: Czas na herbatkę! (3) - serial dokumentalny - sobota, 25 stycznia 6:00
- Fabryki smaku: Owocowa fala (4) - serial dokumentalny - sobota, 25 stycznia 6:30