Oglądaj w telewizji
Data | Godzina | Stacja |
poniedziałek, 24 lutego pojutrze |
18:50 | CANAL+ Kuchnia |
piątek, 7 marca za 13 dni |
7:20 | CANAL+ Kuchnia |
Opis
Piotr Kucharski proponuje kolejną porcję sprawdzonych przepisów na pieczywo pochodzące z różnych stron świata. Będą to pyszne wypieki na słono i słodko, które każdy może przygotować we własnej kuchni. Mistrz kulinarny pokaże m.in., jak upiec prosty chleb bez wyrabiania. Przygotuje bułki pszenne zwane knyplami, poda też bolo de caco, czyli płaski chlebek popularny na Maderze, oraz shokupan - delikatny mleczny chleb z Japonii.
Prowadzący proponuje przepisy na pieczywo z różnych stron świata. Podaje m.in. recepturę na prosty chleb bez wyrabiania. Pierwszy odcinek poświęcony jest wypiekom drożdżowym.
Zobacz także
- Domowa piekarnia Kucharskiego 4: Bułki na słono i słodko (2) - magazyn kulinarny - wtorek, 25 lutego 18:50
- Domowa piekarnia Kucharskiego 3: Wypieki drożdżowe (2) - magazyn kulinarny - środa, 26 lutego 7:20
- Domowa piekarnia Kucharskiego 4: Bez piekarnika (3) - magazyn kulinarny - środa, 26 lutego 18:50
- Domowa piekarnia Kucharskiego 4: Płaskie chleby (4) - magazyn kulinarny - czwartek, 27 lutego 18:50
- Domowa piekarnia Kucharskiego 4: Serowe (5) - magazyn kulinarny - piątek, 28 lutego 18:50
- Domowa piekarnia Kucharskiego 2: Wypieki drożdżowe (6) - magazyn kulinarny - sobota, 1 marca 8:55 i 1 późniejsza emisja
- Domowa piekarnia Kucharskiego 4: Japońskie wypieki (6) - magazyn kulinarny - poniedziałek, 3 marca 18:50