Człowiek, ogień i wyżerka (2/26)
(Man Fire Food)
magazyn kulinarny USA 2017
W skrócie: | Roger Mooking zmierza do Liberty Kitchen w Houston, gdzie szef kuchni Lance Fegen zbudował ogromny grill argentyński opalany drewnem. Wspólnie przygotowują tradycyjną, pieczoną świnię. |
---|
Oglądaj w telewizji
Data | Godzina | Stacja |
nie znaleziono żadnej emisji |
Opis
Roger Mooking objeżdża USA w poszukiwaniu najbardziej innowacyjnych metod gotowania przy pomocy ognia.
Roger Mooking zmierza do Liberty Kitchen w Houston, gdzie szef kuchni Lance Fegen zbudował ogromny grill argentyński, opalany drewnem. Przygotowują tradycyjną, pieczoną świnię. Następnie prowadzący odwiedza Hickory Nut Gap Farm w Fairview w Karolinie Północnej, gdzie wraz z Natem Sloanem szykuje porchettę nadziewaną włoską kiełbasą i pesto z jarmużu.
Twórcy (pokaż wszystkich)
- Roger Mooking gospodarz