Czas na grillowanie! (1/9)
(Burgers, Brew & 'Que)
magazyn kulinarny USA 2019
W skrócie: | Michael Symon poszukuje najlepszych dań z rusztu. W San Diego próbuje burgera z wieprzowiną duszoną w piwie. W Denver w Kolorado testuje bardzo oryginalnego hot doga. |
---|
Oglądaj w telewizji
Data | Godzina | Stacja |
nie znaleziono żadnej emisji |
Opis
Michael Symon odwiedza kolejne miejsca, które serwują najlepsze burgery, żeberka i mięso z rusztu. Wszystkie dania kosztuje w towarzystwie pysznego, zimnego piwa. W swojej podróży po Stanach Michael poznaje prawdziwych mistrzów rusztu i wędzarni oraz próbuje ich popisowych dań.
W San Diego w Kalifornii Michael Symon próbuje burgera "the Champ" z wieprzowiną duszoną w piwie oraz brownie z sosem karmelowym. Następnie w Wichita w Kansas, kosztuje taco z duszonym mostkiem. Na koniec w Denver w Kolorado testuje bardzo oryginalnego hot doga.
Twórcy (pokaż wszystkich)
-
Michael Symon gospodarz