Czas na deser (3/6)
(Lo Spazio per il Dolce)
magazyn kulinarny Włochy 2022
W skrócie: | Daniela Ribezzo pokazuje, jak w łatwy sposób wyczarować słodkie dzieła sztuki. Dzieli się radami, dzięki którym przygotowanie tart, bez, serników i innych słodkości zawsze się uda. |
---|
Oglądaj w telewizji
Data | Godzina | Stacja |
sobota, 22 marca za 12 dni |
0:15 | Food Network |
Opis
Włoska cukierniczka Daniela Ribezzo pokazuje, jak w łatwy sposób wyczarować słodkie dzieła sztuki. Dzieli się radami, dzięki którym przygotowanie tart, bez, serników i innych słodkości zawsze się uda. Udowodnia, że w kuchni najważniejsza jest fantazja i serce.
Twórcy (pokaż wszystkich)
-
Daniela Ribezzo gospodarz
Zobacz także
- Czas na deser (1/6) - magazyn kulinarny - noc śr./czw., 19 na 20 marca 0:15
- Czas na deser (2/6) - magazyn kulinarny - noc czw./pt., 20 na 21 marca 0:15