Azjatycka kuchnia Armando (6/12)
magazyn kulinarny Tajwan 2012
W skrócie: | Prowadzący odwiedza Tajwan, gdzie zgłębia kulturę plemienia KaoShih. Ich myśliwi pokazują, jak zastawiać pułapki na krewetki oraz szukać ślimaków i grzybów. Armando szykuje z tych składników dania. |
---|
Oglądaj w telewizji
Data | Godzina | Stacja |
poniedziałek, 28 kwietnia za 12 dni |
5:10 | Food Network |
Opis
Armando Reed ukazuje widzom, jak nadać zachodniej kuchni nieco innego smaku. Odwiedza zarówno restauracje, jak i fast foody, by następnie przygotować trzy dania, ale z azjatyckim akcentem. Jego wiedza i doświadczenie pozwalają mu na skuteczne eksperymentowanie oraz improwizowanie w kuchni.
Prowadzący odwiedza Tajwan, gdzie zgłębia kulturę plemienia KaoShih. Ich myśliwi pokazują Armando, jak zastawiać pułapki na krewetki oraz jak najlepiej szukać ślimaków i grzybów. Na koniec prowadzący szykuje z tych składników egzotyczne dania.
Twórcy (pokaż wszystkich)
-
Armando Reed gospodarz
Zobacz także
- Azjatycka kuchnia Armando (1/12) - magazyn kulinarny - noc niedz./pon., 20 na 21 kwietnia 4:45
- Azjatycka kuchnia Armando (2/12) - magazyn kulinarny - noc niedz./pon., 20 na 21 kwietnia 5:10
- Azjatycka kuchnia Armando (3/12) - magazyn kulinarny - noc sob./niedz., 26 na 27 kwietnia 4:45
- Azjatycka kuchnia Armando (4/12) - magazyn kulinarny - noc sob./niedz., 26 na 27 kwietnia 5:10
- Azjatycka kuchnia Armando (5/12) - magazyn kulinarny - noc niedz./pon., 27 na 28 kwietnia 4:45