Andy Bates i uliczne przysmaki Ameryki (1)
(Andy Bates American Street Feasts)
W skrócie: | Andy Bates odwiedza Los Angeles w poszukiwaniu najlepszych cheesburgerów. Następnie szef kuchni Ludo Levfebvre pokazuje mu, jak przygotować kurczaka na sposób francuski. |
---|
Oglądaj w telewizji
Data | Godzina | Stacja |
sobota, 5 kwietnia za 8 dni |
9:40 | Travel |
Opis
Andy Bates podróżuje po Ameryce, by odnaleźć miejsca, w których serwuje się jedzenie dla prawdziwych smakoszy. Podczas swoich wypraw spotyka się z entuzjastami ulicznego jedzenia i próbuje lokalnych dań. Doświadczenia z wojaży oraz nowe smaki inspirują go do tworzenia kolejnych przepisów na dania, które z łatwością można zabrać ze sobą w drogę.
Andy Bates odwiedza Los Angeles w poszukiwaniu ulicznego jedzenia. Próbuje cheesburgerów, a następnie gotuje z Ludo Levfebvre - wielokrotnie nagradzanym francuskim szefem kuchni, który swoją kulinarną sztukę przeniósł na ulice. Ludo pokazuje Andiemu, w jaki sposób przygotować kurczaka na sposób francuski. Andy spotyka się też z Davem Danhim i Michelem Grantem, właścicielami baru na kółkach. Specjalnością mężczyzn są grillowane kanapki z serem.
Zobacz także
- Andy Bates i uliczne przysmaki Ameryki (2) - magazyn kulinarny - niedziela, 6 kwietnia 8:05
- Andy Bates i uliczne przysmaki Ameryki (3) - magazyn kulinarny - niedziela, 6 kwietnia 8:35
- Andy Bates i uliczne przysmaki Ameryki (4) - magazyn kulinarny - niedziela, 6 kwietnia 9:10
- Andy Bates i uliczne przysmaki Ameryki (5) - magazyn kulinarny - niedziela, 6 kwietnia 9:40