ABC gotowania - kuchnia francuska: Przystawki (1)
magazyn poradnikowy Polska 2022
Oglądaj w telewizji
Data | Godzina | Stacja |
czwartek, 10 kwietnia za 10 dni |
14:20 | CANAL+ Kuchnia |
Opis
Kuchnia francuska od wieków cieszy się opinią wyrafinowanej. Panuje przekonanie, że mierzyć się z nią powinny osoby o sporych umiejętności kulinarnych. Marieta Marecka udowadnia, że dania, które pochodzą znad Sekwany, nie muszą być trudne w przygotowaniu. Oprócz wykwintnych propozycji pokazuje także proste przepisy na pyszne potrawy. Na jej stole zagoszczą popularne zupy, omlety, dania z pieca, sałatki, pasztety i desery.
Marieta Marecka udowadnia, że dania pochodzące znad Sekwany nie muszą być trudne w przygotowaniu. Dziś skupi się na wyrafinowanych francuskich przystawkach.
Zobacz także
- ABC gotowania - kuchnia francuska: Zupy (2) - magazyn poradnikowy - piątek, 11 kwietnia 14:20