ABC gotowania - kuchnia francuska: Mięsa (5)
magazyn poradnikowy Polska 2022
W skrócie: | Kuchnia francuska ma opinię wyrafinowanej. Marieta Marecka udowadnia, że dania pochodzące znad Sekwany nie muszą być trudne w przygotowaniu. Oprócz wykwintnych propozycji pokazuje proste przepisy. |
---|
Oglądaj w telewizji
Data | Godzina | Stacja |
niedziela, 9 marca za 3 dni |
9:00 | CANAL+ Kuchnia |
Opis
Kuchnia francuska od wieków cieszy się opinią wyrafinowanej. Panuje przekonanie, że mierzyć się z nią powinny osoby o sporych umiejętności kulinarnych. Marieta Marecka udowadnia, że dania, które pochodzą znad Sekwany, nie muszą być trudne w przygotowaniu. Oprócz wykwintnych propozycji pokazuje także proste przepisy na pyszne potrawy. Na jej stole zagoszczą popularne zupy, omlety, dania z pieca, sałatki, pasztety i desery.
Zobacz także
- ABC gotowania - kuchnia francuska: Francuskie specjały (6) - magazyn poradnikowy - niedziela, 16 marca 9:00
- ABC gotowania - kuchnia francuska: Przystawki (1) - magazyn poradnikowy - poniedziałek, 17 marca 22:25
- ABC gotowania - kuchnia francuska: Zupy (2) - magazyn poradnikowy - wtorek, 18 marca 22:25
- ABC gotowania - kuchnia francuska: Nie tylko pasztet (3) - magazyn poradnikowy - środa, 19 marca 22:25