
CANAL+ KuchniaProgram TV na Wtorek 1.04.2025
- 19:50U sąsiadów w kuchni 13 (6)
serial dokumentalny
Kontynuacja kulinarnej podróży dookoła świata. Tym razem autorzy przybliżają smaki Europy. Na trasie znajdą się m.in. alpejska dolina Kleinwalsertal, Kalabria, chorwacka wyspa Losinj i Sardynia.
- 20:25U sąsiadów w kuchni 13 (7)
serial dokumentalny
Kontynuacja kulinarnej podróży dookoła świata. Tym razem autorzy przybliżają smaki Europy. Na trasie znajdą się m.in. alpejska dolina Kleinwalsertal, Kalabria, chorwacka wyspa Losinj i Sardynia.
- 21:00Anthony Bourdain: Bez rezerwacji 8: Wybrzeże Chorwacji (3)
serial dokumentalny
Anthony Bourdain, amerykański szef kuchni, już po raz ósmy przemierza świat w poszukiwaniu najlepszych potraw. Jego głównym celem jest odkrywanie unikalnych smaków i aromatów miejscowego jedzenia.
21:55
M jak mięso 5: Żebra wołowe (4)serial dokumentalny
Andrzej Andrzejczak i Jurek Sobieniak proponują własne wersje ulubionych rodzimych dań. Na stole znajdą się schab, wątróbka, żeberka i polędwica. Potrawy podane zostaną z oryginalnymi dodatkami.
22:25
ABC gotowania - kuchnia polska: Ziemniaki (4)magazyn kulinarny
Marieta Marecka bierze na warsztat szlagiery rodzimej kuchni - od gołąbków po żurek. W każdym odcinku przygotuje trzy potrawy, opierając się jednym składniku, który często gości na polskich stołach.
- 23:00Nico wrzuca na ruszt (1)
magazyn kulinarny
Nico Reynolds prowadzi restaurację Lil Portie, w której serwuje karaibskie dania z autorskim twistem. W programie zaprezentuje bogactwo potraw z grilla, od mięs, poprzez ryby i warzywa, po desery.
- 23:30Nico wrzuca na ruszt (2)
magazyn kulinarny
Nico Reynolds prowadzi restaurację Lil Portie, w której serwuje karaibskie dania z autorskim twistem. W programie zaprezentuje bogactwo potraw z grilla, od mięs, poprzez ryby i warzywa, po desery.
0:00
Curtis Stone: smaki z moich podróży (14)serial dokumentalny
Mistrz kulinarny Curtis Stone, który prowadzi restaurację Maude w Los Angeles, szuka inspiracji. Odwiedza m.in. region Rioja w Hiszpanii, Lombardię i Umbrię we Włoszech oraz Kalifornię.
0:35
Gotuj, jedz i spalaj z Donalem (1)magazyn kulinarny
Donal przygotowuje się do zdobycia najwyższego szczytu Irlandii, Carrauntoohill. Potrzebuje pożywnych przekąsek, które dodadzą sił podczas trudnej wspinaczki. Przygotowuje m.in. bezglutenowe placki.
1:10
Desery Dekera 2 (2)magazyn kulinarny
Propozycja dla wszystkich wielbicieli słodkości. Mistrz cukiernictwa Tomasz Deker wprowadzi widzów w wysublimowany świat deserów. W każdym odcinku prowadzący przedstawi trzy przepisy.
1:40
Bitwa na smaki: David vs Matteo (4)magazyn kulinarny
Rodowity Włoch Matteo Brunetti oraz Francuz David Gaboriaud stają do bitwy na smaki. Ich celem jest przygotowanie smaczniejszego dania ze wskazanych im produktów. O wygranej zadecydują goście.
2:10
Jakubiak - z miłości do lokalności (13)magazyn
Tomek Jakubiak zaprasza w kulinarną podróż po Polsce, podczas której przedstawia smaki zakorzenione w naszej kulturze. Odkryje na nowo polskie produkty i zainspiruje się nimi przy tworzeniu dań.
- 2:45David w Europie 4 (5)
magazyn poradnikowy
Zachwycające krajobrazy w połączeniu z bogatymi smakami lokalnych potraw. Prowadzący po raz kolejny zabierze widzów w niezwykłą podróż. W tej serii David Goboriaud odwiedzi Półwysep Bałkański.
3:20
Bez reszty. Kuchnia Zero Waste (7)serial dokumentalny
Problem marnowania produktów spożywczych to zagrożenie dla współczesnego świata. W samej Polsce wyrzuca się około 9 mln ton żywności rocznie. Twórcy programu pokażą widzom jak mądrze robić zakupy.
3:55
Jakubiak rozgryza... (13)magazyn kulinarny
Najciekawsze fragmenty podróży Tomka Jakubiaka po Europie i Azji. Nie brakowało czasu na wykorzystanie domowych przepisów i gotowanie potraw inspirowanych daniami typowymi dla regionu.
4:20
Zielona rewolucja Marty Dymek - Tajlandia (11)magazyn kulinarny
Marta Dymek udaje się w podróż po Tajlandii. Każdy z odcinków posiada swój temat przewodni, którym jest jeden z najbardziej charakterystycznych produktów stosowanych w kuchni tajskiej.
4:55
365 obiadów Mariety Mareckiej 2 (3)magazyn kulinarny
Gospodyni programu Marieta Marecka w każdym odcinku zaprezentuje trzy nowe, często zaskakujące potrawy, które złożą się w gotowy plan na obiad dla całej rodziny. Udzieli też wielu cennych wskazówek.
5:30
Czy na pewno umiesz gotować? 4 (12)reality show
Bohaterem każdego odcinka jest osoba zgłoszona przez rodzinę. Każdy myśli, że został wybrany ze względu na swoje zdolności kulinarne. Tymczasem okazuje się, że bliscy mają już dość niesmacznych dań.
- LEGENDA:
- FILMY
- SERIALE
- ROZRYWKA
- SPORT
- DOKUMENT
- DLA DZIECI