
Food NetworkProgram TV na Wtorek 11.03.2025
6:00
Wiejskie włoskie gotowanie (9/10)magazyn kulinarny
Szef kuchni Roberto Valbuzzi zabiera widzów na wieś, by pokazać produkty typowe dla regionu, w którym się urodził. Wśród specjałów znajdują się warzywa, sery, ręcznie robione makarony i wino.
6:35
Wiejskie włoskie gotowanie (10)magazyn kulinarny
Szef kuchni Roberto Valbuzzi zabiera widzów na wieś, by pokazać produkty typowe dla regionu, w którym się urodził. Wśród specjałów znajdują się warzywa, sery, ręcznie robione makarony i wino.
7:10
Wiejskie włoskie gotowanie (1/10)magazyn kulinarny
Szef kuchni Roberto Valbuzzi zabiera widzów na wieś, by pokazać produkty typowe dla regionu, w którym się urodził. Wśród specjałów znajdują się warzywa, sery, ręcznie robione makarony i wino.
- 7:45Przebojowa kuchnia Abnera i Amandy (1/6)
magazyn kulinarny
Abner i Amanda Ramirez przygotowują swoje ulubione potrawy. Jako rodzice trójki dzieci i zawodowi muzycy, oddają się przyjemności gotowania, łącząc ją z życiem rodzinnym i twórczymi przedsięwzięciami.
- 8:15Przebojowa kuchnia Abnera i Amandy (2/6)
magazyn kulinarny
Abner i Amanda Ramirez przygotowują swoje ulubione potrawy. Jako rodzice trójki dzieci i zawodowi muzycy, oddają się przyjemności gotowania, łącząc ją z życiem rodzinnym i twórczymi przedsięwzięciami.
- 8:50Przebojowa kuchnia Abnera i Amandy (3/6)
magazyn kulinarny
Abner i Amanda Ramirez przygotowują swoje ulubione potrawy. Jako rodzice trójki dzieci i zawodowi muzycy, oddają się przyjemności gotowania, łącząc ją z życiem rodzinnym i twórczymi przedsięwzięciami.
9:25
Wiem, co jem (5/15)magazyn poradnikowy
Katarzyna Bosacka szuka idealnej pizzy. Czy pizza pełna chemicznych dodatków zasługuje jeszcze na miano tej słynnej włoskiej potrawy? Prowadząca pomaga w wyborze zdrowej pizzy.
10:00
Wiem, co jem (6/15)magazyn poradnikowy
Prowadząca bierze pod lupę wszystkie dostępne w naszych sklepach sery i serki. Katarzyna Bosacka oceni ich jakość, a także zwróci uwagę na zawartość najważniejszych składników odżywczych.
10:30
Wiem, co jem (7/15)magazyn poradnikowy
W kolejnym odcinku programu wszystko, co warto wiedzieć o kurzych jajach. Katarzyna Bosacka tradycyjnie przygląda się produktom na sklepowych półkach oraz odwiedza kurze farmy.
11:05
Sprytne pomysły Jagny (7/8)program rozrywkowy
Jagna wyczaruje cuda z warzyw po rosole i innych resztek zalegających w lodówce. Porusza też temat marnowania wody. Okazuje się, że przeciętnie w domach wylewa się bezużytecznie wiele litrów.
11:40
Wiem, co jem (8/15)magazyn poradnikowy
Kiełbasa jest lubiana i ceniona przez Polaków, jednak w sklepach coraz trudniej znaleźć smaczny produkt. Badania wykazały, że nawet co siódma kiełbasa nie spełnia obietnic producenta.
- 12:10Napad na kuchnię (1/4)
reality show
Jeff Mauro zabiera trzech kucharzy do różnych dzielnic w Ameryce, gdzie uczestnicy mają przyrządzić posiłki ze składników pozyskanych z kuchni przypadkowych ludzi. Na zdobycie produktów mają 10 minut.
- 13:15Posiekani (2/13)
teleturniej kulinarny
Kolejna edycja konkursu kulinarnego, w którym liczą się umiejętności, szybkość oraz pomysłowość. Szefowie kuchni muszą przeobrazić koszyk tajemniczych składników w niezwykłe potrawy. W każdej rundzie odpada jeden uczestnik. Jurorzy zadecydują, kto zdobędzie główną nagrodę.
14:20
Wiosenny turniej wypieków (2/11)reality show
Jesse Palmer zaprasza dwunastu utalentowanych specjalistów od słodkości do udziału w kulinarnej rozgrywce. Aby zdobyć tytuł Wiosennego Mistrza Cukiernictwa i nagrodę 25 tysięcy dolarów, uczestnicy muszą zachwycić jury w składzie: Duff Goldman, Kardea Brown i Nancy Fuller. Zawodnicy muszą stworzyć m.in.: desery inspirowane kwitnącymi łąkami i wiosennymi podróżami, a także wypieki na Jazz Fest w Nowym Orleanie, Dzień Ziemi i Derby Day.
16:20
Sexy kuchnia Magdy Gessler (4/9)magazyn kulinarny
W kolejnym odcinku programu Magda zaserwuje niebanalne połączenie śledzia i mięsa cielęcego z sosem typu forszmak z ogórkami kiszonymi, twarogiem i jajkami. Warto je zaserwować z lampką białego wina.
16:55
Sexy kuchnia Magdy Gessler (5/9)magazyn kulinarny
Magda Gessler zgodnie z przepisem ugotuje tradycyjne hiszpańskie danie na bazie mięsa z kurczaka, owoców morza i kiełbasy chorizo. Przyrządzi również pomidorowo-czosnkowy sos i mule.
17:25
Sexy kuchnia Magdy Gessler (6/9)magazyn kulinarny
Magda Gessler gotuje tradycyjny hiszpański chłodnik ajoblanco z prażonymi migdałami oraz doradę, polaną sosem chimichurri.
18:00
Ranczo pełne smaków (7/10)magazyn kulinarny
Elizabeth Poett zajmuje się prowadzeniem rancza o powierzchni 14 tysięcy akrów. W swoim programie ukazuje codzienne życie oraz przygotowuje regionalne potrawy ze składników z własnego ogródka.
18:35
Ranczo pełne smaków (8/10)magazyn kulinarny
Elizabeth Poett zajmuje się prowadzeniem rancza o powierzchni 14 tysięcy akrów. W swoim programie ukazuje codzienne życie oraz przygotowuje regionalne potrawy ze składników z własnego ogródka.
19:05
Apetyt na miłość (4/12)program rozrywkowy
Mateusz to zawodowy pisarz, który wydaje powieści szpiegowsko-sensacyjne. Oprócz tego śpiewa w zespole i komponuje. Mateusz szuka bratniej duszy, dojrzałej kobiety o bogatym wnętrzu.
20:05
Kuchenne rewolucje (4/13)program rozrywkowy
Na jednym z rzeszowskich osiedli mieści się malutka restauracja U'Bares, która serwuje włoskie potrawy. Lokal prowadzi polsko-włoskie małżeństwo, Anna i Pierro. Goście narzekają jednak na smak dań.
- 21:10Wielkanocny turniej wypieków (1/6)
magazyn kulinarny
W pierwszej rundzie Sunny Anderson zleca piekarzom, aby stworzyli reprezentujące ich wielkanocne desery. Kolejnym zadaniem jest zrobienie niezwykłego przysmaku inspirowanego świątecznymi słodkościami.
22:15
Apetyt na miłość (3/12)program rozrywkowy
Tosia chce zostać detektywem. Jej największą miłością jest Japonia i cztery koty, ale ostatnio brakuje jej kogoś, kto pokocha ją samą. O jej serce walczyć będą m.in. Piotrek i Norbert.
- 23:15Perfekcyjni gospodarze (24/40)
serial dokumentalny
Dwie pary konkurują ze sobą w kulinarnym starciu. Wymagający jurorzy - Roberto, Csaba oraz Diego - oceniają, której drużynie należy się tytuł "perfekcyjnych gospodarzy".
- 0:15Zdrowa kuchnia Morgan (2/7)
magazyn kulinarny
Morgan Witkin proponuje dania wegańskie, bezglutenowe i bez cukrów rafinowanych. Jej przepisy bazują na naturalnych produktach. Przygotowane potrawy gwarantują dobre samopoczucie i są smaczne.
- 0:50Posiekani (2/13)
teleturniej kulinarny
Kolejna edycja konkursu kulinarnego, w którym liczą się umiejętności, szybkość oraz pomysłowość. Szefowie kuchni muszą przeobrazić koszyk tajemniczych składników w niezwykłe potrawy. W każdej rundzie odpada jeden uczestnik. Jurorzy zadecydują, kto zdobędzie główną nagrodę.
- 1:50Napad na kuchnię (1/4)
reality show
Jeff Mauro zabiera trzech kucharzy do różnych dzielnic w Ameryce, gdzie uczestnicy mają przyrządzić posiłki ze składników pozyskanych z kuchni przypadkowych ludzi. Na zdobycie produktów mają 10 minut.
- 2:40Wiosenny turniej wypieków (2/6)
reality show
Najlepsi kucharze w kraju chwalą się swoimi umiejętnościami pieczenia. Szykując najlepsze wypieki na specjalne okazje, muszą udowodnić swój talent przed sędziami: Duffem Goldmanem i Nancy Fuller.
3:30
Pyszne miejscówki (8/13)magazyn kulinarny
Podróż po najsmaczniejszych i najpopularniejszych miejscówkach na kulinarnej mapie Ameryki. Widzowie mają okazję poznać wiele nowych knajp oferujących pyszne i jedyne w swoim rodzaju jedzenie.
4:20
Co nas truje (11/12)program rozrywkowy
Aż 90% populacji zwraca uwagę na kolor podczas robienia zakupów. Niektóre z barw pobudzają apetyt. Sztuczne barwniki wykorzystuje się do produkcji słodyczy, napojów gazowanych czy jogurtów.
4:55
Zamiana szefów kuchni (6)program rozrywkowy
Kucharze zamienią się miejscami. Carlo Bongolo, z pochodzenia wenecjanin, specjalizuje się w kuchni włoskiej. W karcie jego restauracji można znaleźć m.in. makaron barwiony atramentem kałamarnicy.
- LEGENDA:
- FILMY
- SERIALE
- ROZRYWKA
- SPORT
- DOKUMENT
- DLA DZIECI