
Food NetworkProgram TV na Sobota 8.03.2025
- 6:00Wszystkiego słodkiego (5/8)
magazyn kulinarny
Dorota Szelągowska i Mateusz Gessler przekonają osoby, które nie radzą sobie w kuchni, jak niewiele potrzeba, by odkryć w sobie talent. Pokażą, jak przygotować banana bread, panna cottę i drożdżówkę.
- 6:35Wszystkiego słodkiego (6/8)
magazyn kulinarny
Dorota Szelągowska i Mateusz Gessler przygotowują tradycyjne desery, wprowadzając w ich receptury innowacyjne zmiany. W menu znajda się wuzetka, szarlotka, ciasto z galaretką i krem sułtański.
7:10
Makłowicz w Polsce (2/8)magazyn kulinarny
Robert Makłowicz odwiedza Wielkopolskę. W Grodzisku Wielkopolskim smakuje piwo, znane już w średniowieczu jako grodzisz. Poznaje lokalne specjały takie jak ser smażony, pyry z gzikiem i leberka.
7:45
Makłowicz w Polsce (3/8)magazyn kulinarny
Robert Makłowicz odwiedza nadodrzańskie miasteczka. Degustuje m.in. jagnięcinę z rusztu z miejscowymi dodatkami, podziwia jedną z pierwszych winnic w III RP oraz przyrządza ekologiczną sałatkę.
8:20
Wiem, co jem i wiem, co kupuję (6/13)magazyn poradnikowy
Prowadząca przyjrzy się gotowym przekąskom: koreczkom rybnym, przystawkom serowym, salsom i dipom. Wiele spośród tych produktów jest źle oznakowanych. Następnie doradzi w wyborze garnków.
9:05
Wiem, co jem i wiem, co kupuję (7/13)magazyn poradnikowy
Co czwarty zapracowany Polak kupuje gotowe dania obiadowe. Potrawy z działu garmażeryjnego nie tylko tuczą, ale pełne są zbędnych chemicznych dodatków. Kasia zabierze widzów na wycieczkę.
9:50
MasterChef (5/14)program rozrywkowy
Każda z dwóch drużyn ma przygotować candy bary. W rolę jurorów wcielą się dzieciaki z 'MasterChefa Juniora'. Druga część odcinka to gotowanie po czujnym okiem mistrza, Rafała Zaręby.
11:25
Apetyt na miłość (3/8)program rozrywkowy
O względy Moniki walczy trzech mężczyzn. Sebastian to miłośnik gier komputerowych i motoryzacji. Dowcipny Dariusz uwielbia gotować i nie zakłada porażki. Apetyt na miłość ma także Konrad.
12:25
Sprytne pomysły Jagny (7/8)program rozrywkowy
Jagna wyczaruje cuda z warzyw po rosole i innych resztek zalegających w lodówce. Porusza też temat marnowania wody. Okazuje się, że przeciętnie w domach wylewa się bezużytecznie wiele litrów.
12:55
Makłowicz w drodze (9/11)magazyn kulinarny
Tym razem Robert Makłowicz zachwyca się kwitnącymi sadami w Norwegii. Bierze udział w degustacji cydrów w Utne oraz odwiedza chatę wikingów, którzy raczyli się piwem i miodem pitnym.
- 13:30Symon gotuje w ogrodzie (3/14)
magazyn kulinarny
Michael Symon udowadnia, że przygotowywanie dań na grillu może być łatwe i przyjemne, a potrawy pełne smaku. Podczas gotowania wspomina kulinarne historie i zdradza najlepsze triki na grillowanie.
- 14:05Symon gotuje w ogrodzie (4/14)
magazyn kulinarny
Michael Symon udowadnia, że przygotowywanie dań na grillu może być łatwe i przyjemne, a potrawy pełne smaku. Podczas gotowania wspomina kulinarne historie i zdradza najlepsze triki na grillowanie.
14:40
Pyszne miejscówki (10/13)magazyn kulinarny
Podróż po najsmaczniejszych i najpopularniejszych miejscówkach na kulinarnej mapie Ameryki. Widzowie mają okazję poznać wiele nowych knajp oferujących pyszne i jedyne w swoim rodzaju jedzenie.
15:40
Słodki biznes (17/30)serial dokumentalny
Buddy Valastro i jego ekipa stawią czoło największemu wyzwaniu - upieką ciasto z efektami pirotechnicznymi. Z okazji rocznicy ślubu Mauro i Madeline dostaną zaproszenie do kociej kawiarni.
16:15
Słodki biznes (18/30)serial dokumentalny
Buddy Valastro i jego ekipa stawią czoło największemu wyzwaniu - upieką ciasto z efektami pirotechnicznymi. Z okazji rocznicy ślubu Mauro i Madeline dostaną zaproszenie do kociej kawiarni.
16:50
Posiekani (9/19)teleturniej kulinarny
Szefowie kuchni rywalizują przed trójką ekspertów. Muszą przeobrazić koszyk tajemniczych składników w niezwykłe potrawy. Mają na to zaledwie dwadzieścia minut. W każdej rundzie odpada jeden uczestnik.
17:50
Akcja: Restauracja! (9/13)reality show
Robert Irvine wraz ze swoim zespołem pomaga właścicielom restauracji ocalić ich lokale. Wykorzystując swoją pomysłowość i zaangażowanie, odmienia podupadające firmy i daje im szansę na rozwój.
18:50
Wiem, co jem i wiem, co kupuję (9/12)magazyn poradnikowy
Katarzyna Bosacka przyjrzy się modnym dietom wykluczającym. Zastanowi się, skąd pochodzi trend na omijanie glutenu. Prowadząca sprawdzi też, czy każdy powinien za nim podążać.
19:35
Wiem, co jem na diecie (9/12)magazyn poradnikowy
Twórcy odcinka radzą, jak uchronić się przed kryzysem w trakcie odchudzania. Katarzyna Bosacka prezentuje niskokaloryczne danie. Jej redakcyjna koleżanka sprawdza, czy można schudnąć, jedząc słodycze.
20:05
Gotowanie z miłości (5)magazyn kulinarny
Prowadzący udowadniają, że posiłek może być formą świętowania, podziękowaniem dla wyjątkowej osoby, sposobem na wspólne spędzenie czasu oraz jak wiele przyjemności dostarcza gotowanie dla innych.
20:40
Gotowanie z miłości (6)magazyn kulinarny
Prowadzący udowadniają, że posiłek może być formą świętowania, podziękowaniem dla wyjątkowej osoby, sposobem na wspólne spędzenie czasu oraz jak wiele przyjemności dostarcza gotowanie dla innych.
21:15
Londyńska rewolucja Magdy Gesslerreportaż
Magda Gessler otwiera restaurację 'White Goose Bistro' w Londynie. Lokal specjalizuje się w daniach tradycyjnej kuchni polskiej. Widzowie zobaczą, co będzie podawane i jak wygląda wnętrze restauracji.
22:20
Kuchenne rewolucje (2/13)program rozrywkowy
Pani Monika od ośmiu lat prowadzi w Pile pizzerię West End. Restauracja przynosi straty. Właścicielka, która boryka się z problemami osobistymi, nie ma nadziei na zyski i jest gotowa zamknąć lokal.
23:20
Makłowicz w Polsce (2/8)magazyn kulinarny
Robert Makłowicz odwiedza Wielkopolskę. W Grodzisku Wielkopolskim smakuje piwo, znane już w średniowieczu jako grodzisz. Poznaje lokalne specjały takie jak ser smażony, pyry z gzikiem i leberka.
23:55
Makłowicz w Polsce (3/8)magazyn kulinarny
Robert Makłowicz odwiedza nadodrzańskie miasteczka. Degustuje m.in. jagnięcinę z rusztu z miejscowymi dodatkami, podziwia jedną z pierwszych winnic w III RP oraz przyrządza ekologiczną sałatkę.
- 0:30Wszystkiego słodkiego (5/8)
magazyn kulinarny
Dorota Szelągowska i Mateusz Gessler przekonają osoby, które nie radzą sobie w kuchni, jak niewiele potrzeba, by odkryć w sobie talent. Pokażą, jak przygotować banana bread, panna cottę i drożdżówkę.
- 1:05Wszystkiego słodkiego (6/8)
magazyn kulinarny
Dorota Szelągowska i Mateusz Gessler przygotowują tradycyjne desery, wprowadzając w ich receptury innowacyjne zmiany. W menu znajda się wuzetka, szarlotka, ciasto z galaretką i krem sułtański.
1:40
Apetyt na miłość (3/8)program rozrywkowy
O względy Moniki walczy trzech mężczyzn. Sebastian to miłośnik gier komputerowych i motoryzacji. Dowcipny Dariusz uwielbia gotować i nie zakłada porażki. Apetyt na miłość ma także Konrad.
2:35
Sexy kuchnia Magdy Gessler (8)magazyn kulinarny
Magda Gessler zabiera widzów w podróż do ukochanej Kuby. Przyrządzi sałatkę z krewetkami, pomidorami, ananasem oraz bananami. Kolejnym daniem, które przyrządza słynna restauratorka są wieprzowe nóżki.
- 3:00Sexy kuchnia Magdy Gessler (1/8)
magazyn kulinarny
Magda Gessler przygotuje zrazy po warszawsku z sosem grzybowym. W menu odcinka znajdzie się również pewien peruwiański smakołyk z krótko marynowanych ryb oraz owoców morza.
- 3:30Przepis na sukces (1/2)
magazyn kulinarny
Katarzyna Meller odwiedza lokal Barka, u brzegu jeziora Jagodne. Restauracja prowadzona jest przez polsko-filipińskie małżeństwo, które łączy smaki kuchni azjatyckiej i mazurskiej.
- 3:55Przepis na sukces (2)
magazyn kulinarny
Kuchnia Funkcjonalna na warszawskiej Saskiej Kępie pachnie lasem. Katarzyna Meller pomaga w przygotowaniu żołędziowej zupy i cremu brulle o smaku szyszki. Klienci ocenią smaki lasu na talerzu.
4:20
Dieta czy cud? (9/10)magazyn poradnikowy
Kinga Zawodnik nieraz spotykała się z opinią, że z wyglądu przypomina Adele. Zamierza wziąć przykład z piosenkarki. Wypróbuje dietę sirtfood, która umożliwiła wokalistce pozbycie się aż 20 kilogramów.
4:55
Perfekcyjni gospodarze (11/40)serial dokumentalny
Dwie pary konkurują ze sobą w kulinarnym starciu. Wymagający jurorzy - Roberto, Csaba oraz Diego - oceniają, której drużynie należy się tytuł "perfekcyjnych gospodarzy".
- LEGENDA:
- FILMY
- SERIALE
- ROZRYWKA
- SPORT
- DOKUMENT
- DLA DZIECI