
Food NetworkProgram TV na Piątek 7.03.2025
6:00
Na tłusto i na grubo (7/12)magazyn kulinarny
Szef kuchni Rubio podróżuje po Włoszech, gdzie znajduje najlepsze tradycyjne dania, a następnie rzuca wyzwania miejscowym kucharzom. Jury, złożone z ludzi niezwiązanych z branżą, ma wyłonić zwycięzcę.
6:35
Na tłusto i na grubo (8/12)magazyn kulinarny
Szef kuchni Rubio podróżuje po Włoszech, gdzie znajduje najlepsze tradycyjne dania, a następnie rzuca wyzwania miejscowym kucharzom. Jury, złożone z ludzi niezwiązanych z branżą, ma wyłonić zwycięzcę.
7:10
Na tłusto i na grubo (9/12)magazyn kulinarny
Szef kuchni Rubio podróżuje po Włoszech, gdzie znajduje najlepsze tradycyjne dania, a następnie rzuca wyzwania miejscowym kucharzom. Jury, złożone z ludzi niezwiązanych z branżą, ma wyłonić zwycięzcę.
7:45
Symon gotuje w ogrodzie (3/10)magazyn kulinarny
Michael Symon rozpala grill, by zachęcić do przygotowywania dań na świeżym powietrzu. Dzieli się wskazówkami dotyczącymi przyrządzania potraw w takiej formie, dzięki czemu każdy posiłek będzie pyszny.
8:20
Symon gotuje w ogrodzie (4/10)magazyn kulinarny
Michael Symon rozpala grill, by zachęcić do przygotowywania dań na świeżym powietrzu. Dzieli się wskazówkami dotyczącymi przyrządzania potraw w takiej formie, dzięki czemu każdy posiłek będzie pyszny.
8:50
Symon gotuje w ogrodzie (5/10)magazyn kulinarny
Michael Symon rozpala grill, by zachęcić do przygotowywania dań na świeżym powietrzu. Dzieli się wskazówkami dotyczącymi przyrządzania potraw w takiej formie, dzięki czemu każdy posiłek będzie pyszny.
9:25
Sexy kuchnia Magdy Gessler (7/8)magazyn kulinarny
Magda Gessler przygotuje dla nas niezwykłe połączenie - pierogi z bakłażanem, który uchodzi za jeden z najmocniejszych afrodyzjaków. Farsz prowadząca doprawi orzechami pinii i rodzynkami.
9:55
Sexy kuchnia Magdy Gessler (8)magazyn kulinarny
Magda Gessler przygotuje coś dla prawdziwego mężczyzny. Najważniejszym elementem dania będzie wołowina gotowana w bulionie. Do niej zostaną podane warzywa wraz z sosem musztardowym.
10:30
Sexy kuchnia Magdy Gessler (2/8)magazyn kulinarny
Magda Gessler pokazuje, jak upiec wyśmienitą w smaku łopatkę jagnięcą z tymiankiem i rozmarynem. Z zup proponuje chłodnik litewski. Jego tajemnicą jest wyważony, świeży, ale zarazem wyrazisty smak.
11:00
Słodki biznes (7/30)serial dokumentalny
Buddy Valastro i jego ekipa stawią czoło największemu wyzwaniu - upieką ciasto z efektami pirotechnicznymi. Z okazji rocznicy ślubu Mauro i Madeline dostaną zaproszenie do kociej kawiarni.
11:35
Słodki biznes (8/30)serial dokumentalny
Buddy Valastro i jego ekipa stawią czoło największemu wyzwaniu - upieką ciasto z efektami pirotechnicznymi. Z okazji rocznicy ślubu Mauro i Madeline dostaną zaproszenie do kociej kawiarni.
- 12:10Wymarzona restauracja (5/6)
serial dokumentalny
Ośmiu kucharzy marzy o otwarciu restauracji. Każdy z nich ma swoją wizję, którą musi oczarować jury i przekonać ich, że warto jest inwestować w ten lokal. Kucharze zostają poddani wielu próbom.
13:10
Posiekani (13)teleturniej kulinarny
Kolejna odsłona konkursu kulinarnego, w którym liczą się umiejętności, szybkość oraz pomysłowość. Szefowie kuchni muszą przeobrazić koszyk tajemniczych składników w niezwykłe potrawy.
14:10
Akcja: Restauracja! (11/13)reality show
Robert Irvine i jego zespół wykorzystują swoją pomysłowość i zaangażowanie, aby pomóc właścicielom małych firm odmienić ich restauracje i życie.
15:10
Kulinarne podróże z Guyem Fierim: Powroty (3/12)magazyn kulinarny
Guy Fieri rusza w trasę, by odwiedzić ulubione knajpki i sprawdzić, co się tam dzieje od czasu jego wizyty. Prowadzący chce wiedzieć, czy właściciele otworzyli nowe lokale i dodali nowe potrawy.
15:45
Kulinarne podróże z Guyem Fierim: Powroty (4/12)magazyn kulinarny
Guy Fieri rusza w trasę, by odwiedzić ulubione knajpki i sprawdzić, co się tam dzieje od czasu jego wizyty. Prowadzący chce wiedzieć, czy właściciele otworzyli nowe lokale i dodali nowe potrawy.
16:15
Sprytne pomysły Jagny (7/8)program rozrywkowy
Jagna wyczaruje cuda z warzyw po rosole i innych resztek zalegających w lodówce. Porusza też temat marnowania wody. Okazuje się, że przeciętnie w domach wylewa się bezużytecznie wiele litrów.
16:50
Z gruntu zdrowo (1/6)magazyn poradnikowy
Tadeusz Müller zdradzi swoje ulubione receptury na potrawy z dyni. Odwiedzi ekologiczne gospodarstwo, by poznać sekrety uprawy tego warzywa. Pod gołym niebem przyrządzi gulasz.
17:25
Z gruntu zdrowo (3/6)magazyn poradnikowy
Tadeusz Muller przyrządzi smakowite dania z selera. Zajrzy na farmę Krzysztofa i Ani, by dowiedzieć się nieco więcej o uprawie tego warzywa. Zaserwuje im zaskakującą zupę z selera podaną w selerze.
18:00
Słodki biznes (19/30)serial dokumentalny
Buddy Valastro i jego ekipa cukierników wracają z nowymi pomysłami na słodkie wypieki. Znów muszą stawić czoło trudnym wyzwaniom. Zawsze mogą liczyć na wzajemne wsparcie.
18:30
Słodki biznes (20/30)serial dokumentalny
Buddy Valastro i jego ekipa cukierników wracają z nowymi pomysłami na słodkie wypieki. Znów muszą stawić czoło trudnym wyzwaniom. Zawsze mogą liczyć na wzajemne wsparcie.
- 19:05Apetyt na miłość (2/12)
program rozrywkowy
Marta jest kelnerką w góralskiej gospodzie i lubi swoją pracę, ale kiedy zamyka oczy, widzi siebie jako wedding plannerkę. Chciałaby poznać "wysokiego bruneta z szeroką klatą" i odrobinę szalonego.
20:05
Kuchenne rewolucje (2/13)program rozrywkowy
Pani Monika od ośmiu lat prowadzi w Pile pizzerię West End. Restauracja przynosi straty. Właścicielka, która boryka się z problemami osobistymi, nie ma nadziei na zyski i jest gotowa zamknąć lokal.
21:10
Dziecięce mistrzostwa wypieków (9/10)teleturniej kulinarny
Dwunastu młodych piekarzy przyjeżdża do specjalnej szkoły. Na miejscu tworzą niesamowite wypieki inspirowane najlepszymi momentami, jakie wydarzyły się w ich nowej placówce edukacyjnej.
- 22:15Apetyt na miłość (1/12)
program rozrywkowy
Ola chciałaby poznać mężczyznę, który wywrze na niej wrażenie osobowością i intelektem. Pozna trzech kandydatów, m.in. Maksa, który przez kontuzję porzucił karierę sportową i został kucharzem.
23:15
Perfekcyjni gospodarze (22/40)serial dokumentalny
Dwie pary konkurują ze sobą w kulinarnym starciu. Wymagający jurorzy - Roberto, Csaba oraz Diego - oceniają, której drużynie należy się tytuł "perfekcyjnych gospodarzy".
- 0:15Jedzenie na pocieszenie (8)
magazyn kulinarny
Szef kuchni Misha Sukias przyrządza trzy szybkie, proste i smaczne potrawy, które poprawiają nastrój. Przepisy, które prezentuje, zachęcają do samodzielnego gotowania.
0:55
Posiekani (13)teleturniej kulinarny
Kolejna odsłona konkursu kulinarnego, w którym liczą się umiejętności, szybkość oraz pomysłowość. Szefowie kuchni muszą przeobrazić koszyk tajemniczych składników w niezwykłe potrawy.
- 1:55Wymarzona restauracja (5/6)
serial dokumentalny
Ośmiu kucharzy marzy o otwarciu restauracji. Każdy z nich ma swoją wizję, którą musi oczarować jury i przekonać ich, że warto jest inwestować w ten lokal. Kucharze zostają poddani wielu próbom.
2:45
Akcja: Restauracja! (11/13)reality show
Robert Irvine i jego zespół wykorzystują swoją pomysłowość i zaangażowanie, aby pomóc właścicielom małych firm odmienić ich restauracje i życie.
3:35
Pyszne miejscówki (6/13)magazyn kulinarny
Podróż po najsmaczniejszych i najpopularniejszych miejscówkach na kulinarnej mapie Ameryki. Widzowie mają okazję poznać wiele nowych knajp oferujących pyszne i jedyne w swoim rodzaju jedzenie.
4:25
Co nas truje (9/12)program rozrywkowy
Nadużywanie alkoholu jest przyczyną wyższej liczby zgonów niż przemoc, AIDS i zapalenie płuc. Uszkadza między innymi żołądek, wątrobę i trzustkę. Katarzyna Bosacka porozmawia z lekarzami.
5:00
Zamiana szefów kuchni (4/6)program rozrywkowy
Restauracjami zamienią się kolejni kucharze. Grzegorz Firkowski prowadzi Studio Kulinarne we Wrocławiu. Niewielki lokal nie posiada stałego menu ani cen. Szef kuchni dostosowuje się do życzeń gości.
- LEGENDA:
- FILMY
- SERIALE
- ROZRYWKA
- SPORT
- DOKUMENT
- DLA DZIECI