
Food NetworkProgram TV na Czwartek 6.03.2025
- 6:00Wielka uczta z Mattem i Lisą (1/10)
magazyn kulinarny
Matt i Lisa wspólnie przygotują jadłospis idealny na rodzinne spotkanie. Dzięki nim widzowie poznają przepis na mnóstwo pysznych potraw.
- 6:35Wielka uczta z Mattem i Lisą (2/10)
magazyn kulinarny
Matt i Lisa wspólnie przygotują jadłospis idealny na rodzinne spotkanie. Dzięki nim widzowie poznają przepis na mnóstwo pysznych potraw.
- 7:10Wielka uczta z Mattem i Lisą (3/10)
magazyn kulinarny
Matt i Lisa wspólnie przygotują jadłospis idealny na rodzinne spotkanie. Dzięki nim widzowie poznają przepis na mnóstwo pysznych potraw.
7:45
Kto pokona Bobby'ego Flaya (12/13)reality show
Utalentowani szefowie kuchni walczą o szansę na pokonanie Bobby'ego Flaya. Jeden z nich zostaje wybrany do rywalizacji z mistrzem, a jego atutem może być danie z niespodzianką.
8:15
Kto pokona Bobby'ego Flaya (13)reality show
Utalentowani szefowie kuchni walczą o szansę na pokonanie Bobby'ego Flaya. Jeden z nich zostaje wybrany do rywalizacji z mistrzem, a jego atutem może być danie z niespodzianką.
- 8:50Kto pokona Bobby'ego Flaya (1/13)
reality show
Dwójka utalentowanych szefów kuchni rywalizuje ze sobą o szansę konkurowania z Bobbym Flayem. Po wyłonieniu zwycięzcy to uczestnik decyduje, jakie dania będą przyrządzać razem z Bobbym.
- 9:20Przepis na sukces (1/2)
magazyn kulinarny
Katarzyna Meller odwiedza lokal Barka, u brzegu jeziora Jagodne. Restauracja prowadzona jest przez polsko-filipińskie małżeństwo, które łączy smaki kuchni azjatyckiej i mazurskiej.
- 9:55Przepis na sukces (2)
magazyn kulinarny
Kuchnia Funkcjonalna na warszawskiej Saskiej Kępie pachnie lasem. Katarzyna Meller pomaga w przygotowaniu żołędziowej zupy i cremu brulle o smaku szyszki. Klienci ocenią smaki lasu na talerzu.
- 10:25Przepis na sukces (1/5)
magazyn kulinarny
Pasją Katarzyny Meller jest gotowanie. Nieustannie podpatruje innych, poszukuje nowych smaków i gromadzi przepisy. W programie odwiedza szefów kuchni, którzy ze swojego zawodu uczynili sztukę.
- 11:00Przepis na sukces (2/5)
magazyn kulinarny
Katarzyna Meller odwiedza wrocławską restaurację "Olszewskiego 128" - za przyrządzane potrawy - żabnicę, sos z mątwy i mrożony banan - odpowiadają tam Katarzyna i Bogumił, młoda para.
- 11:35Przepis na sukces (3/5)
magazyn kulinarny
Katarzyna Meller odwiedza Zalesie Górne. Prowadzący tam restaurację dwaj młodzi Polacy odwzorowują kuchnię włoską. Serwowane przez nich autorska pizza, domowy makaron czy polenta smakują znakomicie.
- 12:10Wymarzona restauracja (4/6)
serial dokumentalny
Ośmiu kucharzy marzy o otwarciu restauracji. Każdy z nich ma swoją wizję, którą musi oczarować jury i przekonać ich, że warto jest inwestować w ten lokal. Kucharze zostają poddani wielu próbom.
13:10
Posiekani (12/13)teleturniej kulinarny
Kolejna odsłona konkursu kulinarnego, w którym liczą się umiejętności, szybkość oraz pomysłowość. Szefowie kuchni muszą przeobrazić koszyk tajemniczych składników w niezwykłe potrawy.
14:10
Akcja: Restauracja! (10/13)reality show
Robert Irvine i jego zespół wykorzystują swoją pomysłowość i zaangażowanie, aby pomóc właścicielom małych firm odmienić ich restauracje i życie.
15:10
Akcja: Restauracja! (9/13)reality show
Robert Irvine wraz ze swoim zespołem pomaga właścicielom restauracji ocalić ich lokale. Wykorzystując swoją pomysłowość i zaangażowanie, odmienia podupadające firmy i daje im szansę na rozwój.
16:15
Wiem, co jem (10)magazyn poradnikowy
Katarzyna Bosacka przygląda się gotowym wyrobom cukierniczym. Kontrole sanepidu i inspekcji handlowej nie zachęcają jednak do tego. Odkryły m.in. rój os na lukrze, brud i przeterminowane półprodukty.
16:50
Wiem, co jem (1/16)magazyn poradnikowy
Polska to lider wśród producentów mięsa drobiowego. Przeciętny mieszkaniec naszego kraju zjada aż 25 kg kurczaka na rok. W co czwartej partii produktów drobiowych znajdują się niepożądane substancje.
17:25
Wiem, co jem (2/16)magazyn poradnikowy
Polacy wypijają średnio 3,5 litra mleka na miesiąc, choć dietetycy twierdzą, że jest to porcja zalecana na tydzień. Prowadząca doradzi, które mleko wybrać - UHT, pasteryzowane czy mikrofiltrowane.
18:00
Sprytne pomysły Jagny (7/8)program rozrywkowy
Jagna wyczaruje cuda z warzyw po rosole i innych resztek zalegających w lodówce. Porusza też temat marnowania wody. Okazuje się, że przeciętnie w domach wylewa się bezużytecznie wiele litrów.
18:35
Kobieta na Dzikim Zachodzie (11/13)magazyn kulinarny
Blogerka i autorka książek kucharskich, Ree Drummond, dzieli się swoimi ulubionymi przepisami. Tworzy menu na każdą okazję: od rodzinnych kolacji na ostatnią chwilę po eleganckie uroczystości.
- 19:05Apetyt na miłość (1/12)
program rozrywkowy
Ola chciałaby poznać mężczyznę, który wywrze na niej wrażenie osobowością i intelektem. Pozna trzech kandydatów, m.in. Maksa, który przez kontuzję porzucił karierę sportową i został kucharzem.
20:05
Kuchenne rewolucje (14)program rozrywkowy
Właściciel Ognistego Smoka, Michał, otworzył lokal przy jednej z głównych ulic Lubartowa. Atutem restauracji miał być wietnamski kucharz Nam. Przyrządzane potrawy jednak zniechęcają klientów.
21:10
Kulinarne podróże z Guyem Fierim: Powroty (3/12)magazyn kulinarny
Guy Fieri rusza w trasę, by odwiedzić ulubione knajpki i sprawdzić, co się tam dzieje od czasu jego wizyty. Prowadzący chce wiedzieć, czy właściciele otworzyli nowe lokale i dodali nowe potrawy.
21:45
Kulinarne podróże z Guyem Fierim: Powroty (4/12)magazyn kulinarny
Guy Fieri rusza w trasę, by odwiedzić ulubione knajpki i sprawdzić, co się tam dzieje od czasu jego wizyty. Prowadzący chce wiedzieć, czy właściciele otworzyli nowe lokale i dodali nowe potrawy.
22:20
Apetyt na miłość (12)program rozrywkowy
Bartek jest studentem weterynarii i pasjonatem literatury, muzyki i sztuki. Alicja pracuje jako opiekunka do dzieci, interesuje się sportem i dietetyką. Ewa marzy o założeniu własnego domu weselnego.
23:25
Perfekcyjni gospodarze (21/40)serial dokumentalny
Dwie pary konkurują ze sobą w kulinarnym starciu. Wymagający jurorzy - Roberto, Csaba oraz Diego - oceniają, której drużynie należy się tytuł "perfekcyjnych gospodarzy".
- 0:25Jedzenie na pocieszenie (5/8)
magazyn kulinarny
Szef kuchni Misha Sukias przyrządza trzy szybkie, proste i smaczne potrawy, które poprawiają nastrój. Przepisy, które prezentuje, zachęcają do samodzielnego gotowania.
1:00
Posiekani (12/13)teleturniej kulinarny
Kolejna odsłona konkursu kulinarnego, w którym liczą się umiejętności, szybkość oraz pomysłowość. Szefowie kuchni muszą przeobrazić koszyk tajemniczych składników w niezwykłe potrawy.
- 2:00Wymarzona restauracja (4/6)
serial dokumentalny
Ośmiu kucharzy marzy o otwarciu restauracji. Każdy z nich ma swoją wizję, którą musi oczarować jury i przekonać ich, że warto jest inwestować w ten lokal. Kucharze zostają poddani wielu próbom.
2:50
Akcja: Restauracja! (10/13)reality show
Robert Irvine i jego zespół wykorzystują swoją pomysłowość i zaangażowanie, aby pomóc właścicielom małych firm odmienić ich restauracje i życie.
3:40
Pyszne miejscówki (5/13)magazyn kulinarny
Podróż po najsmaczniejszych i najpopularniejszych miejscówkach na kulinarnej mapie Ameryki. Widzowie mają okazję poznać wiele nowych knajp oferujących pyszne i jedyne w swoim rodzaju jedzenie.
4:30
Co nas truje (8/12)program rozrywkowy
Olej palmowy to cichy zabójca. Ukrywa się we wszystkich przetworzonych produktach. Jest bezwonny, bez smaku, trudny do wykrycia przez człowieka i dlatego świadomie używany przez producentów.
5:05
Zamiana szefów kuchni (3/6)program rozrywkowy
Maria Pietruszka prowadzi regionalną Chatę Olimpijczyka. Lokal specjalizuje się w mięsie, zupach i oscypkach. Natomiast Andrzej Gradowski zarządza nowoczesną restauracją Krakowskie Orzo w Zabłociu.
- LEGENDA:
- FILMY
- SERIALE
- ROZRYWKA
- SPORT
- DOKUMENT
- DLA DZIECI