Food NetworkProgram TV na Poniedziałek 27.01.2025
- 19:05Zamiana szefów kuchni (6)
program rozrywkowy
Kucharze zamienią się miejscami. Carlo Bongolo, z pochodzenia wenecjanin, specjalizuje się w kuchni włoskiej. W karcie jego restauracji można znaleźć m.in. makaron barwiony atramentem kałamarnicy.
- 20:05Kuchenne rewolucje (1/15)
program rozrywkowy
Justyna otworzyła restaurację, by pracować na własny rachunek. Tak została właścicielką Piekielnej Kuchni. Kobieta sama wymyśliła nazwę i logo, przygotowała wystrój i ułożyła menu.
- 21:10Plan na najlepszą restaurację w mieście (4/6)
magazyn kulinarny
Szefowa kuchni, Kathy Fang, specjalizuje się w daniach typu fusion. Jej marzeniem i ambicją jest stworzenie dań, które wykraczają poza kuchnię chińską. Wraz z ojcem stara się rozwijać restaurację.
- 22:15Zamiana szefów kuchni (5/6)
program rozrywkowy
Następni kucharze zamienią się miejscami. Kamil Kędzierski gotuje w Warszawskim Bocca Bistro and Bar. Lokal wystrojem nawiązuje do nowojorskich barów, ale w menu można znaleźć polskie dania.
- 23:15Włoski kęs (16)
magazyn kulinarny
Prezentacja różnych regionów Włoch z ich tradycyjną kuchnią i składnikami.
- 0:20Marco w kuchni (4/14)
magazyn kulinarny
Marco Bianchi pokazuje, jak jedzenie może pozytywnie wpływać na ludzki organizm. Oprócz lekcji gotowania, zapewnia kurs biologii i radzi, jak zwiększyć energię czy koncentrację.
- 1:00Posiekani (16/19)
teleturniej kulinarny
Szefowie kuchni rywalizują przed trójką ekspertów. Muszą przeobrazić koszyk tajemniczych składników w niezwykłe potrawy. Mają na to zaledwie dwadzieścia minut. W każdej rundzie odpada jeden uczestnik.
- 2:05Ogniem i patelnią (3/10)
reality show
Mistrzowie sztuki kulinarnej podejmują próbę pokonania szefowej kuchni, Alex Guarnaschelli. W każdym odcinku słynna mistrzyni stawia czoła trójce kucharzy w dwóch rundach.
- 3:05Akcja: Restauracja! (14/20)
reality show
Robert Irvine i jego zespół pomagają właścicielom restauracji ocalić ich lokale. Wykorzystując swoją pomysłowość i zaangażowanie, odmieniają podupadające firmy i dają im szansę na rozwój.
- 4:05Pyszne miejscówki (3/13)
magazyn kulinarny
Zestawienie lokali, które trzeba zobaczyć w Stanach Zjednoczonych, by zdobyć jedyne w swoim rodzaju doznania kulinarne. Pyszne jedzenie jest ważniejsze dla wielu turystów niż muzea, hotele i pamiątki.
- 5:05Wiem, co jem i wiem, co kupuję (4/12)
magazyn poradnikowy
Pracownicy supermarketów opowiedzą, w jaki sposób sprzedawcy oszukują na dacie przydatności i odświeżają oferowane towary. Testerki sprawdzą również skuteczność produktów do włosów.
- LEGENDA:
- FILMY
- SERIALE
- ROZRYWKA
- SPORT
- DOKUMENT
- DLA DZIECI