Food NetworkProgram TV na Piątek 24.01.2025
- 19:05Zamiana szefów kuchni (5/6)
program rozrywkowy
Następni kucharze zamienią się miejscami. Kamil Kędzierski gotuje w Warszawskim Bocca Bistro and Bar. Lokal wystrojem nawiązuje do nowojorskich barów, ale w menu można znaleźć polskie dania.
- 20:05Kuchenne rewolucje (15)
program rozrywkowy
Pięć lat temu Marzena zrealizowała swoje marzenie o prowadzeniu restauracji. Lokal El Fuego prosperuje coraz gorzej. Nawet zatrudnienie doświadczonych kucharzy nie skusiło potencjalnych klientów.
- 21:10Dziecięce mistrzostwa wypieków (3/10)
teleturniej kulinarny
Dwunastu młodych piekarzy przyjeżdża do specjalnej szkoły. Na miejscu tworzą niesamowite wypieki inspirowane najlepszymi momentami, jakie wydarzyły się w ich nowej placówce edukacyjnej.
- 22:15Zamiana szefów kuchni (4/6)
program rozrywkowy
Restauracjami zamienią się kolejni kucharze. Grzegorz Firkowski prowadzi Studio Kulinarne we Wrocławiu. Niewielki lokal nie posiada stałego menu ani cen. Szef kuchni dostosowuje się do życzeń gości.
- 23:15Włoski kęs (15/16)
magazyn kulinarny
Prezentacja różnych regionów Włoch z ich tradycyjną kuchnią i składnikami.
- 0:20Marco w kuchni (3/14)
magazyn kulinarny
Marco Bianchi pokazuje, jak jedzenie może pozytywnie wpływać na ludzki organizm. Oprócz lekcji gotowania, zapewnia kurs biologii i radzi, jak zwiększyć energię czy koncentrację.
- 1:00Posiekani (15/19)
teleturniej kulinarny
Szefowie kuchni rywalizują przed trójką ekspertów. Muszą przeobrazić koszyk tajemniczych składników w niezwykłe potrawy. Mają na to zaledwie dwadzieścia minut. W każdej rundzie odpada jeden uczestnik.
- 2:00Ogniem i patelnią (2/10)
reality show
Mistrzowie sztuki kulinarnej podejmują próbę pokonania szefowej kuchni, Alex Guarnaschelli. W każdym odcinku słynna mistrzyni stawia czoła trójce kucharzy w dwóch rundach.
- 3:00Akcja: Restauracja! (13/20)
reality show
Robert Irvine i jego zespół pomagają właścicielom restauracji ocalić ich lokale. Wykorzystując swoją pomysłowość i zaangażowanie, odmieniają podupadające firmy i dają im szansę na rozwój.
- 4:00Pyszne miejscówki (2/13)
magazyn kulinarny
Zestawienie lokali, które trzeba zobaczyć w Stanach Zjednoczonych, by zdobyć jedyne w swoim rodzaju doznania kulinarne. Pyszne jedzenie jest ważniejsze dla wielu turystów niż muzea, hotele i pamiątki.
- 5:00Wiem, co jem i wiem, co kupuję (3/12)
magazyn poradnikowy
Częste picie słodzonych napojów gazowanych prowadzi do otyłości, próchnicy i wielu innych problemów. Statystyczny Polak pochłania ich rocznie 50 litrów. Twórcy sprawdzą, ile cukru one zawierają.
- LEGENDA:
- FILMY
- SERIALE
- ROZRYWKA
- SPORT
- DOKUMENT
- DLA DZIECI