Food NetworkProgram TV na Czwartek 23.01.2025
- 19:05Zamiana szefów kuchni (4/6)
program rozrywkowy
Restauracjami zamienią się kolejni kucharze. Grzegorz Firkowski prowadzi Studio Kulinarne we Wrocławiu. Niewielki lokal nie posiada stałego menu ani cen. Szef kuchni dostosowuje się do życzeń gości.
- 20:05Kuchenne rewolucje (14/15)
program rozrywkowy
Małżonkowie Ania i Michał spędzili w Hiszpanii 10 lat. Mężczyzna pracował w gastronomii, zdobywając wiedzę o tamtejszej kuchni. Gdy para wróciła do Polski, otworzyła w Łodzi restaurację El Toro.
- 21:10Kulinarne podróże z Guyem Fierim: Powroty (5/13)
magazyn kulinarny
Podczas kulinarnej podróży po Stanach Zjednoczonych Guy Fieri odkrywa nowe, kreatywne odsłony klasycznych dań.
- 21:45Kulinarne podróże z Guyem Fierim: Powroty (6/13)
magazyn kulinarny
Podczas kulinarnej podróży po Stanach Zjednoczonych Guy Fieri odkrywa nowe, kreatywne odsłony klasycznych dań.
- 22:15Zamiana szefów kuchni (3/6)
program rozrywkowy
Maria Pietruszka prowadzi regionalną Chatę Olimpijczyka. Lokal specjalizuje się w mięsie, zupach i oscypkach. Natomiast Andrzej Gradowski zarządza nowoczesną restauracją Krakowskie Orzo w Zabłociu.
- 23:20Włoski kęs (14/16)
magazyn kulinarny
Prezentacja różnych regionów Włoch z ich tradycyjną kuchnią i składnikami.
- 0:25Marco w kuchni (2/14)
magazyn kulinarny
Marco Bianchi pokazuje, jak jedzenie może pozytywnie wpływać na ludzki organizm. Oprócz lekcji gotowania, zapewnia kurs biologii i radzi, jak zwiększyć energię czy koncentrację.
- 1:00Posiekani (14/19)
teleturniej kulinarny
Szefowie kuchni rywalizują przed trójką ekspertów. Muszą przeobrazić koszyk tajemniczych składników w niezwykłe potrawy. Mają na to zaledwie dwadzieścia minut. W każdej rundzie odpada jeden uczestnik.
- 2:00Ogniem i patelnią (1/10)
reality show
Pasjonaci sztuki kulinarnej, którzy mają na koncie prestiżowe nagrody, zmierzą się z szefową kuchni Alex Guarnaschelli. W wyzwaniu liczą się wiedza, kreatywność i umiejętności.
- 3:00Akcja: Restauracja! (12/20)
reality show
Robert Irvine i jego zespół pomagają właścicielom restauracji ocalić ich lokale. Wykorzystując swoją pomysłowość i zaangażowanie, odmieniają podupadające firmy i dają im szansę na rozwój.
- 4:00Pyszne miejscówki (1/13)
magazyn kulinarny
Zestawienie lokali, które trzeba zobaczyć w Stanach Zjednoczonych, by zdobyć jedyne w swoim rodzaju doznania kulinarne. Pyszne jedzenie jest ważniejsze dla wielu turystów niż muzea, hotele i pamiątki.
- 5:00Wiem, co jem i wiem, co kupuję (2/12)
magazyn poradnikowy
Statystyczny Polak zjada tygodniowo dwa bochenki chleba. Najczęściej sięga po pieczywo sprzedawane w supermarketach, które w wielu przypadkach pochodzi z głębokiego mrożenia.
- LEGENDA:
- FILMY
- SERIALE
- ROZRYWKA
- SPORT
- DOKUMENT
- DLA DZIECI