Food NetworkProgram TV na Czwartek 16.01.2025
- 20:00Kuchenne rewolucje (9/15)
program rozrywkowy
Restaurację od trzech lat prowadzi troje wspólników i przyjaciół: Anastazja, Waldek i Robert. W czasach PRL-u Dymarka cieszyła się nienaganną opinią. Teraz jednak straciła dobrą renomę.
- 21:05Kulinarne podróże z Guyem Fierim: Powroty (3/13)
magazyn kulinarny
Podczas kulinarnej podróży po Stanach Zjednoczonych Guy Fieri odkrywa nowe, kreatywne odsłony klasycznych dań.
- 21:40Kulinarne podróże z Guyem Fierim: Powroty (4/13)
magazyn kulinarny
Podczas kulinarnej podróży po Stanach Zjednoczonych Guy Fieri odkrywa nowe, kreatywne odsłony klasycznych dań.
- 22:15Sąsiedzi kontra sąsiedzi (8)
program rozrywkowy
W Gdańsku swoich sił w organizacji domówek próbują dwie drużyny przyjaciół i sąsiadów. Mama z córką, Sylwia i Jowita rywalizują z parą przyjaciółek i sąsiadek, Klaudią i Anią. Wszystkie chcą wygrać.
- 23:15Włoski kęs (9/16)
magazyn kulinarny
Prezentacja różnych regionów Włoch z ich tradycyjną kuchnią i składnikami.
- 0:20Król mięsa (3/6)
magazyn kulinarny
Luka Terni specjalizuje się w daniach mięsnych. Prowadzący zaprasza widzów do karczmy na toskańskich wzgórzach, którą od czterech pokoleń prowadzi jego rodzina. To tam przyrządza gulasze i pieczenie.
- 1:00Posiekani (9/19)
teleturniej kulinarny
Szefowie kuchni rywalizują przed trójką ekspertów. Muszą przeobrazić koszyk tajemniczych składników w niezwykłe potrawy. Mają na to zaledwie dwadzieścia minut. W każdej rundzie odpada jeden uczestnik.
- 2:00Ogniem i patelnią (4/8)
reality show
Mistrzowie sztuki kulinarnej podejmują próbę pokonania szefowej kuchni, Alex Guarnaschelli. W każdym odcinku słynna mistrzyni stawia czoła trójce kucharzy w dwóch rundach.
- 3:00Akcja: Restauracja! (6/20)
reality show
Robert Irvine i jego zespół pomagają właścicielom restauracji ocalić ich lokale. Wykorzystując swoją pomysłowość i zaangażowanie, odmieniają podupadające firmy i dają im szansę na rozwój.
- 4:00Pyszne miejscówki (9/13)
magazyn kulinarny
Zestawienie najlepszych lokali w Stanach Zjednoczonych, które zapewniają jedyne w swoim rodzaju doznania kulinarne. Pyszne jedzenie jest ważniejsze dla wielu turystów niż muzea, hotele i pamiątki.
- 5:00Wiem, co jem i wiem, co kupuję (9/12)
magazyn poradnikowy
Statystyczny Polak zjada 13,5 kg ryb rocznie. Widzowie przekonają się, jakie gatunki wybierać. W 'Wiem, co kupuję' będzie mowa o prądzie. W UE za energię najwięcej płacą Cypryjczycy i Polacy.
- LEGENDA:
- FILMY
- SERIALE
- ROZRYWKA
- SPORT
- DOKUMENT
- DLA DZIECI