Food NetworkProgram TV na Poniedziałek 13.01.2025
- 6:00Kuchnia jak u mamy (4/10)
magazyn kulinarny
Benedetta Rossi przedstawia pyszne, domowe przepisy, których nauczyli ją rodzice. Prowadząca wybiera do swoich potraw lokalne produkty, tworząc zdrowe przysmaki oraz sycące obiady.
- 6:35Kuchnia jak u mamy (5/10)
magazyn kulinarny
Benedetta Rossi przedstawia pyszne, domowe przepisy, których nauczyli ją rodzice. Prowadząca wybiera do swoich potraw lokalne produkty, tworząc zdrowe przysmaki oraz sycące obiady.
- 7:10Kuchnia jak u mamy (6/10)
magazyn kulinarny
Benedetta Rossi przedstawia pyszne, domowe przepisy, których nauczyli ją rodzice. Prowadząca wybiera do swoich potraw lokalne produkty, tworząc zdrowe przysmaki oraz sycące obiady.
- 7:45Kulinarne podróże z Guyem Fierim (4)
magazyn kulinarny
Guy Fieri powraca w kolejnym sezonie swojego programu. Ponownie przemierza Amerykę, poszukując najsmaczniejszych dań, jakie tylko można znaleźć w tym wielkim kraju.
- 8:15Kulinarne podróże z Guyem Fierim (5)
magazyn kulinarny
Guy Fieri powraca w kolejnym sezonie swojego programu. Ponownie przemierza Amerykę, poszukując najsmaczniejszych dań, jakie tylko można znaleźć w tym wielkim kraju.
- 8:50Kulinarne podróże z Guyem Fierim (6)
magazyn kulinarny
Guy Fieri powraca w kolejnym sezonie swojego programu. Ponownie przemierza Amerykę, poszukując najsmaczniejszych dań, jakie tylko można znaleźć w tym wielkim kraju.
- 9:20Makłowicz w drodze (3/10)
magazyn kulinarny
Obecnie częścią karpackiej Ukrainy jest górska kraina będąca celem turystycznych wypraw w dawnej Galicji. Pełna jest tradycyjnych strojów, muzyki oraz huculskich przysmaków jak sery czy banosz.
- 9:55Makłowicz w drodze (4/10)
magazyn kulinarny
Makłowicz zabiera do kolejnego malowniczego zakątka Ukrainy. Próbuje śniadania w górskim hotelu i wybiera się na obiad do koliby. Przy okazji zdradza przepis na gribną juszkę, czyli zupę grzybową.
- 10:30Makłowicz w drodze (5/10)
magazyn kulinarny
Czerniowce są ostatnim przystankiem w podróży Roberta Makłowicza po Ukrainie. To miasto, w którym nadal obecne są tradycje wielu kultur. Kucharz przyrządza danie pochodzenia rumuńskiego - tokanicę.
- 11:05Słodki biznes (6)
serial dokumentalny
Dalsze losy pracowników Carlo's City Hall Bake Shop. Buddy i jego ekipa specjalizują się w wypiekach przygotowywanych na szczególne okazje.
- 11:35Słodki biznes (6)
serial dokumentalny
Dalsze losy pracowników Carlo's City Hall Bake Shop. Buddy i jego ekipa specjalizują się w wypiekach przygotowywanych na szczególne okazje.
- 12:10Ogniem i patelnią (1/8)
reality show
Eric Adjepong zaprosił szefów kuchni z Nowego Jorku, Florydy i New Jersey, specjalizujących się w kuchni włoskiej. Wybierają oni składniki do dań, które będą rywalizować z potrawą Alex Guarnaschelli.
- 13:10Posiekani (6/19)
teleturniej kulinarny
Szefowie kuchni rywalizują przed trójką ekspertów. Muszą przeobrazić koszyk tajemniczych składników w niezwykłe potrawy. Mają na to zaledwie dwadzieścia minut. W każdej rundzie odpada jeden uczestnik.
- 14:10Akcja: Restauracja! (3/20)
reality show
Robert Irvine i jego zespół pomagają właścicielom restauracji ocalić ich lokale. Wykorzystując swoją pomysłowość i zaangażowanie, odmieniają podupadające firmy i dają im szansę na rozwój.
- 15:10Dziecięce mistrzostwa wypieków (1/10)
teleturniej kulinarny
Dwunastu piekarzy przygotowuje torty z jadalnym zdjęciem na wierzchu i niestandardowymi emotikonami, które przedstawiają ich hobby.
- 16:15Pyszne 25 (4/12)
magazyn kulinarny
Anna Starmach zaprezentuje szybki posiłek do pracy. Przyrządzi podpłomyki z dodatkiem kurczaka, sałatkę wietnamską z makaronem ryżowym i kiełkami soi oraz kuskus z grillowaną piersią indyka.
- 16:50Pyszne 25 (5/12)
magazyn kulinarny
Anna Starmach pokaże, jak szybko przygotować dania dla niezapowiedzianych gości. Poda kluski ze szpinakiem i pomidorami koktajlowymi. Kolejną potrawą będzie kurczak z pieczarkami i groszkiem.
- 17:25Pyszne 25 (6/12)
magazyn kulinarny
Anna Starmach udowodnia, że dietetyczne potrawy mogą być smaczne i łatwe w przygotowaniu. Proponuje azjatyckie spring rollsy z warzywami, owinięte w papier ryżowy i lekkostrawne gazpacho z arbuzem.
- 18:00Pichcić z Zoe (8/12)
magazyn kulinarny
Zoë François udowadnia, że czas w kuchni może być doskonałą okazją do zabawy. Prowadząca odwiedza zdolnych kucharzy, a także ciekawe miejsca, które stają się inspiracją dla wielu dań.
- 18:30Pichcić z Zoe (9/12)
magazyn kulinarny
Zoë François udowadnia, że czas w kuchni może być doskonałą okazją do zabawy. Prowadząca odwiedza zdolnych kucharzy, a także ciekawe miejsca, które stają się inspiracją dla wielu dań.
- 19:05Sąsiedzi kontra sąsiedzi (6/8)
program rozrywkowy
Tym razem ekipa przybywa do pięknego Elbląga. W sąsiedzkie szranki stają Ewelina z mieszkającym w klatce obok Piotrem. Ich przeciwnikiem jest Rafał, zawzięty fryzjer z okolicy, wspierany przez Anię.
- 20:00Kuchenne rewolucje (6/15)
program rozrywkowy
Restauracja Gusto znajduje się w środku dużego osiedla mieszkaniowego w Piasecznie pod Warszawą. Jej specjalnością są dania kuchni włoskiej. Lokal nie cieszy się popularnością.
- 21:10Plan na najlepszą restaurację w mieście (2/6)
magazyn kulinarny
Szefowa kuchni, Kathy Fang, specjalizuje się w daniach typu fusion. Jej marzeniem i ambicją jest stworzenie dań, które wykraczają poza kuchnię chińską. Wraz z ojcem stara się rozwijać restaurację.
- 22:15Sąsiedzi kontra sąsiedzi (5/8)
program rozrywkowy
W Gdyni rodzice dwójki dzieci, Dominik i Weronika, organizują domówkę dla mieszkańców okolicy. Rywalizuje z nimi para przyjaciół, Natalia i Marcin. Żaden z uczestników nie umie dobrze gotować.
- 23:15Włoski kęs (6/16)
magazyn kulinarny
Prezentacja różnych regionów Włoch z ich tradycyjną kuchnią i składnikami.
- 0:20Król mięsa (6)
magazyn kulinarny
Luka Terni specjalizuje się w daniach mięsnych. Zaprasza widzów do swojej karczmy położonej na toskańskich wzgórzach. Przyrządza gulasze, pieczenie oraz inne specjały z mięsem w roli głównej.
- 1:00Posiekani (6/19)
teleturniej kulinarny
Szefowie kuchni rywalizują przed trójką ekspertów. Muszą przeobrazić koszyk tajemniczych składników w niezwykłe potrawy. Mają na to zaledwie dwadzieścia minut. W każdej rundzie odpada jeden uczestnik.
- 2:05Ogniem i patelnią (1/8)
reality show
Eric Adjepong zaprosił szefów kuchni z Nowego Jorku, Florydy i New Jersey, specjalizujących się w kuchni włoskiej. Wybierają oni składniki do dań, które będą rywalizować z potrawą Alex Guarnaschelli.
- 3:05Akcja: Restauracja! (3/20)
reality show
Robert Irvine i jego zespół pomagają właścicielom restauracji ocalić ich lokale. Wykorzystując swoją pomysłowość i zaangażowanie, odmieniają podupadające firmy i dają im szansę na rozwój.
- 4:05Pyszne miejscówki (6/13)
magazyn kulinarny
Zestawienie najlepszych lokali w Stanach Zjednoczonych, które zapewniają jedyne w swoim rodzaju doznania kulinarne. Pyszne jedzenie jest ważniejsze dla wielu turystów niż muzea, hotele i pamiątki.
- 5:05Wiem, co jem i wiem, co kupuję (6/12)
magazyn poradnikowy
Dietetyk pomoże prowadzącej zmierzyć się z uzależnieniem od łakoci. W toruńskiej fabryce pierników kamery podejrzą proces produkcji katarzynek. Będzie też mowa o manipulacji wielkością opakowania.
- LEGENDA:
- FILMY
- SERIALE
- ROZRYWKA
- SPORT
- DOKUMENT
- DLA DZIECI