Food NetworkProgram TV na Poniedziałek 6.01.2025
- 19:05Sąsiedzi kontra sąsiedzi (1/8)
program rozrywkowy
W Złotowie przy ulicy Mokrej mieszkają uczestnicy tego odcinka. Andżelika i Michał na co dzień są przyjaciółmi Ilony i Tomka. W programie muszą jednak rywalizować, gotując swoje popisowe dania.
- 20:05Kuchenne rewolucje (1/15)
program rozrywkowy
Na gdańskim osiedlu Przymorze mieści się restauracja węgierska Czardasz. Istniejący już od 50 lat lokal cieszył się popularnością w czasach PRL-u. Obecnie brakuje w nim gości. Konieczne są zmiany.
- 21:10Plan na najlepszą restaurację w mieście (1/6)
magazyn kulinarny
Kathy Fang planuje wprowadzić nowe menu. Organizuje kolację dla influencerów i swojego ojca, Petera Fanga, który jest jej partnerem biznesowym. Goście ocenią zaproponowane im potrawy.
- 22:15Londyńska rewolucja Magdy Gessler
reportaż
Magda Gessler otwiera restaurację 'White Goose Bistro' w Londynie. Lokal specjalizuje się w daniach tradycyjnej kuchni polskiej. Widzowie zobaczą, co będzie podawane i jak wygląda wnętrze restauracji.
- 23:15Włoski kęs (1/16)
magazyn kulinarny
Prezentacja różnych regionów Włoch z ich tradycyjną kuchnią i składnikami.
- 0:20Król mięsa (1/6)
magazyn kulinarny
Luka Terni zaprasza widzów do swojej karczmy położonej na toskańskich wzgórzach. Przyrządza gulasze, pieczenie, szaszłyki oraz inne specjały z mięsem w roli głównej.
- 1:00Posiekani (1)
teleturniej kulinarny
Szefowie kuchni dowiadują się, że w każdej rundzie muszą wykorzystać frytkownicę tradycyjną lub beztłuszczową, aby stworzyć kreatywne dania. W pierwszym etapie uczestnicy szykują przystawki. Przy ich wykonaniu mają użyć wszystkich składników z koszyka. W rundzie dań głównych kucharze muszą wykorzystać mięso i zamiennik mleka jako obowiązkowe elementy potraw. W finale ostatni dwaj rywale przygotowują fantazyjne desery inspirowane zabawnymi składnikami z koszyka.
- 2:05Ogniem i patelnią (1/5)
reality show
Trzej eksperci od przypraw próbują pokonać Alex Guarnaschelli. Szefowie kuchni z Arizony, Waszyngtonu i Kalifornii zamierzają pokazać swoje podejście do kwestii doprawiania potraw.
- 3:05Misja: kolacja (1/4)
serial dokumentalny
Robert Irwin podejmie się pozornie niemożliwych do wykonania zadań. Będzie musiał przygotować i podać grupom oczekujących i głodnych gości pyszne posiłki przed upływem wyznaczonego czasu.
- 4:05Pyszne miejscówki (1/13)
magazyn kulinarny
Zestawienie najlepszych lokali w Stanach Zjednoczonych, które zapewniają jedyne w swoim rodzaju doznania kulinarne. Pyszne jedzenie jest ważniejsze dla wielu turystów niż muzea, hotele i pamiątki.
- 5:05Wiem, co jem i wiem, co kupuję (1/12)
magazyn poradnikowy
Statystyczny Polak zjada 1,3 kg mięsa tygodniowo. Jakość wołowiny, wieprzowiny czy drobiu zależy m.in. od sposobu hodowli zwierząt. Druga część odcinka obnaża sztuczki sprzedawców odzieży.
- LEGENDA:
- FILMY
- SERIALE
- ROZRYWKA
- SPORT
- DOKUMENT
- DLA DZIECI