Food NetworkProgram TV na Środa 20.11.2024
- 6:00Włoska kuchnia Benedetty (1/60)
serial dokumentalny
Kuchnia Bernedetty Parodi to jedyne w swoim rodzaju laboratorium, w którym powstają wyjątkowe potrawy: przystawka, pierwsze i drugie danie, oraz deser.
- 6:35Włoska kuchnia Benedetty (2/60)
serial dokumentalny
Kuchnia Bernedetty Parodi to jedyne w swoim rodzaju laboratorium, w którym powstają wyjątkowe potrawy: przystawka, pierwsze i drugie danie, oraz deser.
- 7:10Włoska kuchnia Benedetty (3/60)
serial dokumentalny
Kuchnia Bernedetty Parodi to jedyne w swoim rodzaju laboratorium, w którym powstają wyjątkowe potrawy: przystawka, pierwsze i drugie danie, oraz deser.
- 7:45Słodki biznes (17/30)
serial dokumentalny
Buddy Valastro i jego ekipa cukierników wracają z nowymi pomysłami na słodkie wypieki. Znów muszą stawić czoło trudnym wyzwaniom. Zawsze mogą liczyć na wzajemne wsparcie.
- 8:20Słodki biznes (18/30)
serial dokumentalny
Buddy Valastro i jego ekipa cukierników wracają z nowymi pomysłami na słodkie wypieki. Znów muszą stawić czoło trudnym wyzwaniom. Zawsze mogą liczyć na wzajemne wsparcie.
- 8:55Słodki biznes (19/30)
serial dokumentalny
Buddy Valastro i jego ekipa cukierników wracają z nowymi pomysłami na słodkie wypieki. Znów muszą stawić czoło trudnym wyzwaniom. Zawsze mogą liczyć na wzajemne wsparcie.
- 9:30Wiem, co jem, i wiem, co kupuję (9/13)
magazyn poradnikowy
Polskie nastolatki są w czołówce najgrubszych dzieci w Europie. Połowa je słodycze i pije napoje gazowane kilka razy w tygodniu. Dietetyczka Anna Jelonek powie, jak sprawić, by pokochały one warzywa.
- 10:15Wiem, co jem, i wiem, co kupuję (10/13)
magazyn poradnikowy
Katarzyna Bosacka wyjaśni różnicę między żywnością paczkowaną a sprzedawaną na wagę. Sprawdzi, dlaczego ponad 1/3 towarów jest źle oznakowana. Druga część odcinka poświęcona będzie farbom do włosów.
- 11:00Wiem, co jem, i wiem, co kupuję (11/13)
magazyn poradnikowy
W Polsce prawie 2/3 mężczyzn i połowa kobiet waży za dużo, a serce przeciętnego rodaka jest o 9 lat starsze niż on sam. Jedną z przyczyn jest brak w diecie tłuszczów pochodzących z ryb czy roślin.
- 11:45Wiem, co jem, i wiem, co kupuję (12/13)
magazyn poradnikowy
Katarzyna Bosacka uświadomi widzów, jakich sztuczek używają supermarkety, by skusić klientów do zakupów. Zaprezentuje przynęty na konsumenta, czyli kuszące promocje.
- 12:30Akcja: Restauracja! (2/13)
reality show
Szef kuchni Robert Irvine i jego ekipa pomagają restauracjom, którym grozi bankructwo. Każdy odcinek to wizyta w innym lokalu. Widzowie zobaczą, jak przywraca tym miejscom utraconą świetność.
- 13:30Posiekani. Juniorzy (3/6)
magazyn kulinarny
Nowe twarze kulinarnego świata stają do rywalizacji pod okiem jurorów. Aby wygrać, muszą ich oczarować swoimi daniami.
- 14:30Wiem, co jem, i wiem, co kupuję (2/13)
magazyn poradnikowy
Dziś - soja. Polak zjada rocznie ok. kilograma soi, ale statystyki nie uwzględniają produktów, do których soja jest dodawana. Jest najczęściej modyfikowaną genetycznie rośliną na świecie.
- 15:20Włoski turniej smaku: Apulia (10)
reality show
Alex Guarnaschelli i Gabe Bertaccini nadzorują 12 utalentowanych szefów kuchni, którzy razem mieszkają i gotują w willi w Apulii we Włoszech. Zostaną oni przetestowani pod kątem swoich umiejętności.
- 17:20Makłowicz w drodze (11)
magazyn kulinarny
Robert Makłowicz obserwuje przygotowania Norwegów do narodowego święta obchodzonego 17 maja. Ocenia potrawy na świątecznych stoiskach kulinarnych: hanzeatycki labskaus i hot- dogi z renifera.
- 17:55Molly gotuje na farmie (5/13)
magazyn kulinarny
Autorka książek i blogerka Molly Yeh w swoim wiejskim domu przygotowuje dania inspirowane jej żydowskim i chińskim pochodzeniem. Wnosi wielokulturową inspirację i zabawę do kuchni w całej Ameryce.
- 18:30Molly gotuje na farmie (6/13)
magazyn kulinarny
Autorka książek i blogerka Molly Yeh w swoim wiejskim domu przygotowuje dania inspirowane jej żydowskim i chińskim pochodzeniem. Wnosi wielokulturową inspirację i zabawę do kuchni w całej Ameryce.
- 19:05Miłość od kuchni (1/8)
program rozrywkowy
Ewa, energiczna, lecz skromna mieszkanka Warszawy, zajrzy do mieszkań trzech mężczyzn i na podstawie tego, co tam znajdzie, spróbuje ocenić ich właścicieli. Z dwoma z nich spotka się na kolacji.
- 20:05Kuchenne rewolucje (6/14)
program rozrywkowy
Restauracja L'amore to efekt zamiłowania Mariusza do włoskiej kuchni. W prowadzeniu biznesu wspierają go siostry - jedna pomaga w kuchni, druga jest menedżerką. Lokal nie przynosi zysków.
- 21:10Amatorzy kontra zawodowcy (3/12)
teleturniej kulinarny
Eddie Jackson zaprasza pasjonatów gotowania do starcia z uznanymi szefami kuchni. Jeden głos od przypadkowych degustatorów może zaważyć na tym, że amator sztuki kulinarnej wygra 5 tysięcy dolarów.
- 21:45Amatorzy kontra zawodowcy (4/12)
teleturniej kulinarny
Eddie Jackson zaprasza pasjonatów gotowania do starcia z uznanymi szefami kuchni. Jeden głos od przypadkowych degustatorów może zaważyć na tym, że amator sztuki kulinarnej wygra 5 tysięcy dolarów.
- 22:15Pojedynek o fartuch w Las Vegas (4/6)
reality show
Anne Burrell surowo ocenia dokonania pięciu szefów kuchni. Żaden z nich nie przeszedł pierwszego testu. Jedyną szansą na udział w dalszej rywalizacji jest przygotowanie lunchu w restauracji Giada.
- 23:15Gdzie zjeść we Włoszech (2/12)
serial dokumentalny
Simone Rugiati odwiedza Mediolan, Neapol, Rimini oraz inne włoskie miasta, gdzie spotka się z trzema mieszkańcami, którzy pokazują mu swoją ulubioną restaurację. Wspólnie wybierają jedno danie.
- 0:15Posiekani. Juniorzy (2/6)
magazyn kulinarny
Kulinarne zmagania kucharzy, którzy muszą się wykazać się przed jury swoimi umiejętnościami, pomysłowością i sprytem. Przed nimi trzy rundy, a w każdej wykonują danie z obowiązkowych składników.
- 1:15Akcja: Restauracja! (17/20)
reality show
Robert Irvine i jego zespół pomagają właścicielom restauracji ocalić ich lokale. Wykorzystując swoją pomysłowość i zaangażowanie, odmieniają podupadające firmy i dają im szansę na rozwój.
- 2:15Napad na kuchnię (2/4)
reality show
Jeff Mauro zabiera trzech kucharzy do różnych dzielnic w Ameryce, gdzie uczestnicy mają przyrządzić posiłki ze składników pozyskanych z kuchni przypadkowych ludzi. Na zdobycie produktów mają 10 minut.
- 3:15Pyszne miejscówki (12/13)
magazyn kulinarny
Podróż po najsmaczniejszych i najpopularniejszych miejscówkach na kulinarnej mapie Ameryki. Widzowie mają okazję poznać wiele nowych knajp oferujących pyszne i jedyne w swoim rodzaju jedzenie.
- 4:15Posiekani. Juniorzy (1/6)
magazyn kulinarny
Młodzi uczestnicy otrzymują tajemniczy koszyk, zawierający składniki z jednego kraju europejskiego. Pierwsza runda jest inspirowana Włochami, druga - Niemcami, a wyzwanie deserowe - Anglią.
- 5:15Słodki biznes (23/30)
serial dokumentalny
Buddy Valastro i jego ekipa stawią czoło największemu wyzwaniu - upieką ciasto z efektami pirotechnicznymi. Z okazji rocznicy ślubu Mauro i Madeline dostaną zaproszenie do kociej kawiarni.
- LEGENDA:
- FILMY
- SERIALE
- ROZRYWKA
- SPORT
- DOKUMENT
- DLA DZIECI