Food NetworkProgram TV na Poniedziałek 18.11.2024
- 6:00Jedzenie na pocieszenie (7/8)
magazyn kulinarny
Szef kuchni Misha Sukias przyrządza trzy szybkie, proste i smaczne potrawy, które poprawiają nastrój. Przepisy, które prezentuje, zachęcają do samodzielnego gotowania.
- 6:40Jedzenie na pocieszenie (8)
magazyn kulinarny
Szef kuchni Misha Sukias przyrządza trzy szybkie, proste i smaczne potrawy, które poprawiają nastrój. Przepisy, które prezentuje, zachęcają do samodzielnego gotowania.
- 7:15Jedzenie na pocieszenie (1/8)
magazyn kulinarny
Szef kuchni Misha Sukias prezentuje przepis na tapsilog - klasyczne filipińskie śniadanie składające się z wołowiny, ryżu i jajka, kurczaka po mandaryńsku oraz domowego burgera na bułce z donata.
- 7:50Kulinarne podróże z Guyem Fierim: Maraton rozmaitości (7/26)
magazyn kulinarny
Guy Fieri jeździ po kraju, by próbować dań w małych knajpkach z tradycyjnym amerykańskim jedzeniem. Nowe pokolenie właścicieli i pyszne domowe jedzenie czynią amerykańską kuchnię ciekawą dla smakoszy.
- 8:20Kulinarne podróże z Guyem Fierim: Maraton rozmaitości (8/26)
magazyn kulinarny
Guy Fieri jeździ po kraju, by próbować dań w małych knajpkach z tradycyjnym amerykańskim jedzeniem. Nowe pokolenie właścicieli i pyszne domowe jedzenie czynią amerykańską kuchnię ciekawą dla smakoszy.
- 8:50Kulinarne podróże z Guyem Fierim: Maraton rozmaitości (9/26)
magazyn kulinarny
Guy Fieri jeździ po kraju, by próbować dań w małych knajpkach z tradycyjnym amerykańskim jedzeniem. Nowe pokolenie właścicieli i pyszne domowe jedzenie czynią amerykańską kuchnię ciekawą dla smakoszy.
- 9:25Makłowicz w drodze (4/11)
magazyn kulinarny
W Brugii prowadzący podziwia zabytkowe dzielnice Markt i Burg. Odwiedza sklepy z czekoladą, które przypominają salony jubilerskie. Przyrządza pomidory nadziewane krewetkami z majonezem i awokado.
- 10:00Makłowicz w drodze (5/11)
magazyn kulinarny
Kucharz przemierza południową Istrię. Opowie o przywódcy socjalistycznej Jugosławii, który na jedną ze swoich rezydencji wybrał Wyspy Briońskie. W Puli zaś przeniesie się do starożytnych czasów.
- 10:35Makłowicz w drodze (6/11)
magazyn kulinarny
Rovinj to jedno z najpiękniejszych miast półwyspu Istria. Podróżnik zachwyca się kozim serem z popiołem czy boczkiem wieprzowym z kremem z selera. Samodzielnie przygotowuje risotto ze szparagami.
- 11:10Makłowicz w drodze (7/11)
magazyn kulinarny
Robert odwiedza miasteczko Vizinada i Zalew Limski, a także kilka innych zachwycających miejsc w okolicy. Starożytny Poreč z bizantyjską bazyliką, wenecki Novigrad, toskańskie winnice w Narduće.
- 11:45Makłowicz w drodze (8/11)
magazyn kulinarny
Robert Makłowicz odwiedza niewielki Draguć z XVI-wiecznymi freskami oraz Motovun górujący nad doliną rzeki Mirny. W okolicznych lasach można znaleźć trufle. Podróżnik przygotuje z nimi gnocchi.
- 12:20Akcja: Restauracja! (8)
reality show
Robert Irvine i jego ekipa pomagają restauracjom, którym grozi bankructwo. Każdy odcinek to wizyta w innym lokalu. Widzowie będą mieli okazję zobaczyć, jak przywraca tym miejscom utraconą świetność.
- 13:20Posiekani. Juniorzy (1/6)
magazyn kulinarny
Nowe twarze kulinarnego świata stają do rywalizacji pod okiem jurorów. Aby wygrać, muszą ich oczarować swoimi daniami.
- 14:20Wiem, co jem, i wiem, co kupuję (12)
magazyn poradnikowy
Inspekcja Handlowa w Legnicy wykazała, ze trzy czwarte placówek gastronomicznych na stacjach paliw i przy drogach działało nieprawidłowo. Katarzyna Bosacka podpowie, co jeść i pić w drodze.
- 15:05Słodkie świąteczne starcie (2/8)
magazyn kulinarny
W rywalizacji uczestniczą światowej klasy artyści. Cukiernicy mają za zadanie stworzyć jadalne świąteczne dekoracje, które zachwycą jurorów. Zwycięska drużyna otrzyma 25 tysięcy dolarów.
- 16:10Z gruntu zdrowo (1/6)
magazyn poradnikowy
Tadeusz Müller zdradzi swoje ulubione receptury na potrawy z dyni. Odwiedzi ekologiczne gospodarstwo, by poznać sekrety uprawy tego warzywa. Pod gołym niebem przyrządzi gulasz.
- 16:45Z gruntu zdrowo (2/6)
magazyn poradnikowy
Tadeusz Muller chce dowiedzieć się więcej o rodzajach ziemniaków i sposobach ich uprawy. Przyrządzi m.in. pieczone bulwy z pastą z papryki. Zdradzi też przepis na kotlety z boczniakami.
- 17:20Z gruntu zdrowo (3/6)
magazyn poradnikowy
Tadeusz Muller przyrządzi smakowite dania z selera. Zajrzy na farmę Krzysztofa i Ani, by dowiedzieć się nieco więcej o uprawie tego warzywa. Zaserwuje im zaskakującą zupę z selera podaną w selerze.
- 17:55Pichcić z Zoe (3/11)
magazyn kulinarny
Zoë François udowodnia, że przygotowanie deseru idealnego wcale nie musi być trudne. Prowadząca odwiedza zdolnych kucharzy, a także ciekawe miejsca, które stają się inspiracją dla fantastycznych dań.
- 18:30Pichcić z Zoe (4/11)
magazyn kulinarny
Zoë François udowodnia, że przygotowanie deseru idealnego wcale nie musi być trudne. Prowadząca odwiedza zdolnych kucharzy, a także ciekawe miejsca, które stają się inspiracją dla fantastycznych dań.
- 19:05Miłość od kuchni (8/10)
program rozrywkowy
Szef kuchni Tomasz Jakubiak odwiedzi mieszkania trzech dziewczyn. Pierwsze należy do romantyczki Dominiki. Drugie zajmuje energiczna przedszkolanka Ewelina, trzecie - Magdalena, która marzy o miłości.
- 20:05Kuchenne rewolucje (4/14)
program rozrywkowy
Marzena i jej brat Michał otworzyli w Komorowie karczmę z polską kuchnią. Personel wykorzystał brak wiedzy swoich szefów. Jedzenie stawało się coraz gorsze, aż goście przestali odwiedzać lokal.
- 21:10Mistrzostwa w świątecznych wypiekach (1)
reality show
Turniej świątecznych wypieków. Jesse Palmer zleca zawodnikom przygotowanie bułeczek cynamonowych z nutą ulubionych sezonowych kaw. Tematem drugiej konkurencji są rolady.
- 23:10Słodki świat Renata (8)
magazyn kulinarny
Włoski cukiernik i mistrz projektowania ciast, Renato Ardonino, w swojej pracowni przygotowuje desery, które dzięki jego wyrafinowanemu kunsztowi zamieniają się w słodkie rzeźby.
- 0:15Posiekani. Juniorzy (6)
magazyn kulinarny
Nowe twarze kulinarnego świata stają do rywalizacji pod okiem jurorów. Aby wygrać, muszą ich oczarować swoimi daniami.
- 1:15Akcja: Restauracja! (14/20)
reality show
Robert Irvine i jego zespół pomagają właścicielom restauracji ocalić ich lokale. Wykorzystując swoją pomysłowość i zaangażowanie, odmieniają podupadające firmy i dają im szansę na rozwój.
- 2:15Zasadzka w supermarkecie (10/14)
magazyn kulinarny
Czterech szefów kuchni rywalizuje przed sklepem. Ocenią zakupy klientów, negocjują odkupienie produktów i gotują z nich potrawy. Najsłabsi kucharze odpadają, zwycięzca dostaje roczny zapas żywności.
- 3:15Pyszne miejscówki (10/13)
magazyn kulinarny
Podróż po najsmaczniejszych i najpopularniejszych miejscówkach na kulinarnej mapie Ameryki. Widzowie mają okazję poznać wiele nowych knajp oferujących pyszne i jedyne w swoim rodzaju jedzenie.
- 4:15Posiekani. Juniorzy (5/6)
magazyn kulinarny
Nowe twarze kulinarnego świata stają do rywalizacji pod okiem jurorów. Aby wygrać, muszą ich oczarować swoimi daniami.
- 5:15Słodki biznes (21/30)
serial dokumentalny
Buddy Valastro i jego ekipa stawią czoło największemu wyzwaniu - upieką ciasto z efektami pirotechnicznymi. Z okazji rocznicy ślubu Mauro i Madeline dostaną zaproszenie do kociej kawiarni.
- LEGENDA:
- FILMY
- SERIALE
- ROZRYWKA
- SPORT
- DOKUMENT
- DLA DZIECI