![Food Network](http://media.teleman.pl/logos/m/177.png?v=1635947377)
Food NetworkProgram TV na Środa 17.07.2024
6:00
Włoska kuchnia Benedetty (7/60)serial dokumentalny
Kuchnia Bernedetty Parodi to jedyne w swoim rodzaju laboratorium, w którym powstają wyjątkowe potrawy: przystawka, pierwsze i drugie danie, oraz deser.
6:35
Włoska kuchnia Benedetty (8/60)serial dokumentalny
Kuchnia Bernedetty Parodi to jedyne w swoim rodzaju laboratorium, w którym powstają wyjątkowe potrawy: przystawka, pierwsze i drugie danie, oraz deser.
7:10
Włoska kuchnia Benedetty (9/60)serial dokumentalny
Kuchnia Bernedetty Parodi to jedyne w swoim rodzaju laboratorium, w którym powstają wyjątkowe potrawy: przystawka, pierwsze i drugie danie, oraz deser.
7:45
Słodki biznes (7/28)serial dokumentalny
Dalsze losy pracowników Carlo's City Hall Bake Shop. Buddy i jego ekipa specjalizują się w wypiekach przygotowywanych na szczególne okazje.
8:20
Słodki biznes (8/28)serial dokumentalny
Dalsze losy pracowników Carlo's City Hall Bake Shop. Buddy i jego ekipa specjalizują się w wypiekach przygotowywanych na szczególne okazje.
8:55
Słodki biznes (9/28)serial dokumentalny
Dalsze losy pracowników Carlo's City Hall Bake Shop. Buddy i jego ekipa specjalizują się w wypiekach przygotowywanych na szczególne okazje.
9:30
Wiem, co jem (7/15)magazyn poradnikowy
W kolejnym odcinku programu wszystko, co warto wiedzieć o kurzych jajach. Katarzyna Bosacka tradycyjnie przygląda się produktom na sklepowych półkach oraz odwiedza kurze farmy.
10:05
Wiem, co jem (8/15)magazyn poradnikowy
Kiełbasa jest lubiana i ceniona przez Polaków, jednak w sklepach coraz trudniej znaleźć smaczny produkt. Badania wykazały, że nawet co siódma kiełbasa nie spełnia obietnic producenta.
10:40
Wiem, co jem (9/15)magazyn poradnikowy
Katarzyna Bosacka wyrusza na poszukiwanie nowalijek. Niestety, w sklepach można znaleźć tylko produkty pełne konserwantów, wyhodowane na nawozach sztucznych.
11:15
Wiem, co jem (5/10)magazyn poradnikowy
Statystyczny Polak zjada około 12 kg sera rocznie. Inspekcja Handlowa odkryła, że co piąty sklep sprzedaje wyroby seropodobne. Katarzyna Bosacka pokaże, po czym rozpoznać żółtego oszusta.
11:50
Wiem, co jem (6/10)magazyn poradnikowy
Żadne normy ani polskie, ani europejskie nie określają, ile mięsa i jakiej jakości powinno się znajdować w parówkach. W kolejnym odcinku Katarzyna Bosacka spojrzy ich producentom na ręce.
12:25
Akcja: Restauracja! (4/20)reality show
Robert Irvine i jego zespół pomagają właścicielom restauracji ocalić ich lokale. Wykorzystując swoją pomysłowość i zaangażowanie, odmieniają podupadające firmy i dają im szansę na rozwój.
13:25
Posiekani (1/13)teleturniej kulinarny
W pierwszej rundzie szefowie kuchni otrzymują smażoną niespodziankę i zapuszkowany klasyk. W drugim koszyku znajduje się coś słodkiego, a w finale mierzą się z deserami.
14:25
Dieta czy cud? (5/10)magazyn poradnikowy
Kinga podejmie treningi na macie do jogi. Chciałaby też znaleźć metodę na szybkie schudnięcie w talii i biodrach. Korzysta z promocji i nabywa w internecie szorty nasączone wyciągiem z ziół.
15:10
Najlepszy smak w mieście (8)serial dokumentalny
Guy Fieri powierza Noah Cappe zabranie dwóch szefów kuchni do miast, w których jeszcze nie był. Każdy z nich pokazuje swoje ulubione danie z popularnych lokalnych restauracji panelowi ekspertów.
16:10
Makłowicz w drodze (4/10)magazyn kulinarny
Makłowicz zabiera do kolejnego malowniczego zakątka Ukrainy. Próbuje śniadania w górskim hotelu i wybiera się na obiad do koliby. Przy okazji zdradza przepis na gribną juszkę, czyli zupę grzybową.
16:45
Makłowicz w drodze (5/10)magazyn kulinarny
Czerniowce są ostatnim przystankiem w podróży Roberta Makłowicza po Ukrainie. To miasto, w którym nadal obecne są tradycje wielu kultur. Kucharz przyrządza danie pochodzenia rumuńskiego - tokanicę.
17:20
Makłowicz w drodze (6/10)magazyn kulinarny
Podczas wyprawy do Phnom Penh Robert Makłowicz odwiedza miejskie targi. Kupuje naczynia do gotowania, przebiera w wiktuałach i podziwia kolonialną francuską architekturę. Gości w pałacu królewskim.
17:55
Molly gotuje na farmie (5/13)magazyn kulinarny
Autorka książki kucharskiej i kulinarnego bloga, Molly Yeh, w swojej przytulnej kuchni przyrządza potrawy inspirowane jej żydowskimi i chińskimi korzeniami.
18:30
Molly gotuje na farmie (6/13)magazyn kulinarny
Autorka książki kucharskiej i kulinarnego bloga, Molly Yeh, w swojej przytulnej kuchni przyrządza potrawy inspirowane jej żydowskimi i chińskimi korzeniami.
19:05
Apetyt na miłość (5/10)program rozrywkowy
Paweł spotyka się z przyjaciółmi, mimo to czuje, że czegoś mu w życiu brak. Jest bowiem singlem od zawsze i od pewnego czasu mu to coraz bardziej doskwiera. Miłości postanowił poszukać w programie.
20:10
Kuchenne rewolucje (13)program rozrywkowy
Restauracja Imperium w Przasnyszu przysparza strat finansowych. Według właściciela pracownicy niechętnie wywiązują się ze swoich obowiązków. Magda Gessler organizuje w lokalu strajk.
21:10
Ogniem i patelnią (4/10)reality show
Alex Guarnaschelli i trzech szefów kuchni z Kalifornii, Massachusetts i Kolorado przygotowują potrawy z bekonem, aby udowodnić swoje umiejętności przed sędziami, Chrisem Cosentino i Carą Nicoletti.
22:10
Barbecue na wypasie (13)magazyn kulinarny
Program poświęcony grillowaniu z dużą dawką smaku i humoru. Prowadzący El Laucha wraz z przyjaciółmi przygotowuje przepisy, w których istotną rolę odgrywa technika gotowania, rodzaj mięsa oraz sos.
22:45
Barbecue na wypasie (1/8)magazyn kulinarny
Jeden z kucharzy zdradza swoje sekretne techniki na przygotowanie peklowanej karkówki na warzywach z pieca, dwóch rodzajów tortilli arepas, smażonych ziemniaków i bananowych patacones.
23:15
Gdzie zjeść we Włoszech (5/12)serial dokumentalny
Simone Rugiati odwiedza Mediolan, Neapol, Rimini oraz inne włoskie miasta, gdzie spotka się z trzema mieszkańcami, którzy pokazują mu swoją ulubioną restaurację. Wspólnie wybierają jedno danie.
0:20
Posiekani na słodko (13)reality show
Scott Conant rzuca wyzwanie czterem odważnym cukiernikom. Wykorzystując zaskakujące składniki i pracując pod presją czasu, kucharze muszą wykazać się umiejętnościami, koncentracją i wyobraźnią.
- 1:20Akcja: Restauracja! (2/13)
reality show
Szef kuchni Robert Irvine i jego ekipa pomagają restauracjom, którym grozi bankructwo. Każdy odcinek to wizyta w innym lokalu. Widzowie zobaczą, jak przywraca tym miejscom utraconą świetność.
2:20
Zasadzka w supermarkecie (13)magazyn kulinarny
Rywalizujący kucharze poznają temat przewodni rundy. Muszą oceniać klientów, gdy ci wychodzą ze sklepu, i próbować odkupić od nich torby z zakupami. Gospodynią konkursu jest Alex Guarnaschelli.
3:20
Pyszne miejscówki (13)magazyn kulinarny
Zestawienie najlepszych lokali w Stanach Zjednoczonych, które zapewniają jedyne w swoim rodzaju doznania kulinarne. Pyszne jedzenie jest ważniejsze dla wielu turystów niż muzea, hotele i pamiątki.
- 4:20Dziecięce mistrzostwa wypieków (3/10)
teleturniej kulinarny
Gospodarze i sędziowie - Valerie Bertinelli i Duff Goldman - sprawdzają talent dwunastu młodych cukierników, rywalizujących o 25 000 dol., artykuł w magazynie 'Food Network' i tytuł Mistrza Wypieków.
5:20
Słodki biznes (13/28)serial dokumentalny
Dalsze losy pracowników Carlo's City Hall Bake Shop. Buddy i jego ekipa specjalizują się w wypiekach przygotowywanych na szczególne okazje.
- LEGENDA:
- FILMY
- SERIALE
- ROZRYWKA
- SPORT
- DOKUMENT
- DLA DZIECI