Okrasa łamie przepisy: Własnoręcznie przygotowane konserwy
magazyn kulinarny Polska 2021
W skrócie: | Kucharz zaprezentuje sposoby na domowe konserwowanie jedzenia. Udowodni też, że przetwory nie muszą być wykonane z gorszych surowców. Zamknie w słoiku potrawkę z perliczki oraz zapasteryzuje karkówkę. |
---|
Oglądaj w telewizji
Data | Godzina | Stacja |
nie znaleziono żadnej emisji |
Opis
Polska kuchnia, oprócz tradycyjnego schabowego i pierogów, ma do zaoferowania wiele innych smacznych dań. Karol Okrasa podróżuje po naszym kraju i przedstawia regionalne produkty i ich wytwórców. Z pomocą gości przygotowuje proste lokalne potrawy. Pokazuje również, jak z produktów dostępnych w zwykłych sklepach przyrządzić ciekawe dania inspirowane kuchnią polską i regionalną.
Kucharz zaprezentuje sposoby na domowe konserwowanie jedzenia. Udowodni też, że przetwory nie muszą być wykonane z gorszych surowców. Zamknie w słoiku potrawkę z perliczki oraz zapasteryzuje karkówkę wieprzową z kapustą.
Twórcy (pokaż wszystkich)
- Karol Okrasa gospodarz
Zobacz także
- Okrasa łamie przepisy: Na kiszkę do Supraśla - magazyn kulinarny - dziś, 1 czerwca 7:10
- Okrasa łamie przepisy: Gotowanie na Wiśle - magazyn kulinarny - dziś, 1 czerwca 7:30 i 1 późniejsza emisja
- Okrasa łamie przepisy: Śniadanie na polanie - magazyn kulinarny - dziś, 1 czerwca 7:45 i 3 późniejsze emisje
- Okrasa łamie przepisy: Domowe keczupy - magazyn kulinarny - dziś, 1 czerwca 12:00 i 2 późniejsze emisje
- Okrasa łamie przepisy: Smak pędów sosny - magazyn kulinarny - dziś, 1 czerwca 14:25 i 6 późniejszych emisji
- Okrasa łamie przepisy: Grillowanie w przedszkolu - magazyn kulinarny - dziś, 1 czerwca 22:00
- Okrasa łamie przepisy: Kipi kasza - magazyn kulinarny - niedziela, 2 czerwca 7:40 i 2 późniejsze emisje
- Okrasa łamie przepisy: Jurajskie pieczonki - magazyn kulinarny - niedziela, 2 czerwca 12:05 i 2 późniejsze emisje
- Okrasa łamie przepisy: Jabłka ze starego sadu - magazyn kulinarny - poniedziałek, 3 czerwca 7:40
- Okrasa łamie przepisy: Kiszonki z Beskidu Niskiego - magazyn kulinarny - poniedziałek, 3 czerwca 8:05