Ewa gotuje (419)
magazyn kulinarny Polska 2021
W skrócie: | Gospodyni przygotuje zupę ze szpinaku. Później zaserwuje racuchy z konfiturami i sosem malinowym. Następnie pokaże, jak przygotować blamanż, czyli zagęszczony żelatyną mleczny deser o smaku migdałów. |
---|
Oglądaj w telewizji
Data | Godzina | Stacja |
nie znaleziono żadnej emisji |
Opis
Ewa Wachowicz pokazuje, jak gotować zgodnie z najnowszymi trendami kulinarnymi, zachowując jednocześnie polską tradycję. Gospodyni programu przygotowuje potrawy w swojej kuchni.
Młody szpinak nadaje się zarówno do sałatek, jak również do zupy. Jedną z nich przygotuje Ewa na początku programu. Później zaserwuje widzom racuchy drożdżowe z konfiturami i sosem malinowym. Następnie prowadząca pokaże, jak przygotować blamanż, czyli zagęszczony żelatyną mleczny deser o smaku migdałów.
Twórcy (pokaż wszystkich)
- Ewa Wachowicz gospodarz
Zobacz także
- Ewa gotuje (433) - magazyn kulinarny - noc niedz./pon., 2 na 3 czerwca 2:00
- Ewa gotuje (434) - magazyn kulinarny - noc niedz./pon., 2 na 3 czerwca 2:30 i 1 późniejsza emisja
- Ewa gotuje (507) - magazyn kulinarny - poniedziałek, 3 czerwca 6:00 i 1 późniejsza emisja
- Ewa gotuje (304) - magazyn kulinarny - poniedziałek, 3 czerwca 7:10
- Ewa gotuje (305) - magazyn kulinarny - poniedziałek, 3 czerwca 7:35
- Ewa gotuje (435) - magazyn kulinarny - noc pon./wt., 3 na 4 czerwca 2:35 i 1 późniejsza emisja
- Ewa gotuje (476) - magazyn kulinarny - noc pon./wt., 3 na 4 czerwca 2:45
- Ewa gotuje (477) - magazyn kulinarny - noc pon./wt., 3 na 4 czerwca 3:15
- Ewa gotuje (508) - magazyn kulinarny - wtorek, 4 czerwca 6:00 i 1 późniejsza emisja
- Ewa gotuje (306) - magazyn kulinarny - wtorek, 4 czerwca 7:10